Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Forradalom általi kormánybuktatást vizionál Magyar Bálint

Sümeghi Lóránt

2017.04.12. 10:28

Magyar Bálint volt SZDSZ-es politikus egy rádiómûsorban narancsos forradalom általi kormánybuktatást emlegetett.

Magyar Bálint volt SZDSZ-es politikus egy rádióműsorban narancsos forradalom általi kormánybuktatást emlegetett – írja a Magyar Idők.

Narancsos forradalom általi kormánybuktatást emlegetett Soros György egyetemének ürügyén Magyar Bálint, aki szerint Magyarország egy posztkommunista autokratikus rezsim.

Emellett a volt SZDSZ-es politikus, egykori oktatási miniszter, aki a párt elnöke is volt, a Klubárdióban bírálta a választójogi törvényt, mondván, az a szavazatok 44 százalékával kétharmadhoz juttatta a Fideszt, míg a többi párt olyan összefogásra kényszerül, ami nem tetszik a választóknak és az újabb szereplők sem tudják áttörni azt a gátat, hogy létrejöjjön a kritikus tömeg.

Nem véletlen, hogy ezekben a posztkommunista autokráciákban, ahol ilyen rendszerek kialakulnak, narancsos forradalmakkal szoktak ebből kimászni" 

– jelentette ki Magyar Bálint.

Ismert, az elmúlt hetekben, Demszky Gábor volt SZDSZ-es főpolgármester is arról beszélt a HVG-nek, hogy a Fidesz nem győzhető le választásokon, ezért az ellenállás más módjait kell kitalálni, és ebben Budapest mutathat utat.

Hasonlóképpen vélekedik az új SZDSZ-ként számon tartott Momentum is, melynek elnöke, Fekete-Győr András egy interjúban kifejtette, az ilyen jellegű tüntetéseken mindenki azt kapja, amit megérdemel. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére