Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: kormánybuktatás

Gyurcsányizmus: a hatalomért átgázol mindenkin, még a betegeken is

Gyurcsányizmus: a hatalomért átgázol mindenkin, még a betegeken is

Van már annak két hete is, hogy Márki-Zay Péter meglehetősen durva dolgot mondott. Szerinte ha a tanárok és az orvosok egyszerre sztrájkba lépnének, akkor megbukna a miniszterelnök. Gyurcsány Ferenc pedig azóta is hallgat erről a gyomorforgató kijelentésről.

Baloldali tüntetéskultúra

Azért van annak egy diszkrét bája, amikor Gyurcsány Ferenc hívja tüntetésre az embereket és õ ordibál a tömegnek, hogy "addig nem lehet megnyugodni, amíg lemondásra nem kényszerítik Orbán Viktort."

Dokumentumok bizonyítják, hogy Soros tényleg beavatkozott más országok belügyeibe

Olyan dokumentumokat hozott nyilvánosságra egy amerikai oknyomozó szervezet, amelyekbõl egyértelmûen kiderül, hogy a bevándorláspárti spekuláns világszinten baloldali szervezeteket tart ki dollármilliárdokból az amerikai adófizetõk pénzén.

Soros kormánybuktató szerepét vizsgálják Amerikában

Azután érdeklõdik a Judicial Watch nevezetû konzervatív, amerikai jogvédõ szervezet, hogy pontosan milyen szerepe is volt a bevándorláspárti milliárdosnak a macedón kormány megbuktatásában.

Kiképzõtáborokban oktatják az ellenzéki politikusoknak és a civileknek a Soros-módszert

Az immár Párbeszéd névre hallgató mikropárthoz köthetõ Megújuló Magyarországért Alapítvány olyan kurzusokat szervez, ahol többek között a polgári engedetlenségrõl, és annak "megvalósításáról" is oktatják a résztvevõket.

Soros emberei 5 pontban felvázolták, hogy miként kéne megbuktatni Orbánt

A nagy reményû André Goodfriend bomlasztó tevékenységét sírja vissza a Washington Post hasábjain az a két szerzõ, aki Orbán megbuktatásának forgatókönyvét vázolta fel.

Forradalom általi kormánybuktatást vizionál Magyar Bálint

Magyar Bálint volt SZDSZ-es politikus egy rádiómûsorban narancsos forradalom általi kormánybuktatást emlegetett.

Globális káoszt akar elõidézni Soros

A The Jerusalem Post címû izraeli lap szerint az amerikai milliárdos által támogatott projektek egytõl egyig azt a célt szolgálják, hogy gyengítsék a nemzeti erõket, ezzel pedig védtelenné tegyék a közösségek értékeit.

Vissza az oldal tetejére