Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fekete-Győr korrupcióval vádolja a baloldali zuglói vezetést

888.hu

2021.02.19. 18:30

A Momentum elnöke az ATV-ben beszélt arról, hogy Zuglóban minden 100 adóforintból 40-et ellopnak.

Tovább zajlik az élet a baloldalon.

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke, aki szerint Zuglóban 120 (!) ember él, az ATV Egyenes beszéd című műsorában azt állította, hogy a kerületben minden 100 adóforintból 40-et ellopnak.

Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője a következőt írja az ügyről:

Fekete-Győr András (aki szerint Zuglóban csupán 120 ember él) arról beszélt tegnap este az ATV-ben, hogy Zuglóban 100 forintból 40 forintot ellopnak. Ez a kijelentés már csak azért is érdekes, mert Zuglót már közel 7 éve a baloldal vezeti: 2014 és 2019 között Karácsony Gergely, 2019 óta pedig az MSZP-s Horváth Csaba a polgármester, míg a körzet országgyűlési képviselője 2014 óta a szintén MSZP-s Tóth Csaba.”

Az elemző hozzátette: „A Momentum elnöke tehát a jelenlegi főpolgármestert és azt az MSZP-t is korrupcióval vádolja, amely párttal elviekben 4 éven keresztül koalíciós kormányzásra készül. Az ügy előzménye, hogy a Momentum bejelentette: Hadházy Ákost indítja Zuglóban, mely körzetet a 2018-as választáson az MSZP-s Tóth Csaba nyert meg. Ezt követően Harangozó Tamás szocialista politikus és Tóth Csaba, Zugló országgyűlési képviselője is nekiment a Momentumnak, illetve Hadházy Ákosnak.”

Deák Dániel emlékeztetett: „Tóth Csaba egyebek mellett azzal támadta Hadházyt, hogy gyakrabban váltogatja a pártjait, mint más az alsógatyáját. Csak ennek a hétnek az eseményei is jól mutatják, hogy ez a hatpárti szivárványkoalíció kormányzásképtelen, közös értékalap híján ezek a pártok nem tudnak hosszú távon együttműködni, sokszor jobban gyűlölik egymást, mint a Fideszt.”

Az ügy előzménye, hogy a Momentum bejelentette, Hadházy Ákost indítja az előválasztáson. A körzetet a 2018-as választáson az MSZP-s Tóth Csaba nyerte meg. Azóta megy az adok-kapok a Momentum és az MSZP között, Harangozó Tamás szoci képviselő az ATV-ben érthetetlennek nevezte, hogy Hadházyt Zuglóban indítják, ahol a szocialista párt jól szervezett háttérrel nyerte meg a körzetet. De a cicaharc itt még nem ért véget, Hadházy igyekezett visszavágni az elvileg vele közös szekeret húzó szociknak, úgyhogy szépen ő is bevonult az ATV-be, és a változatosság kedvéért nem Harangozót, hanem az MSZP-s Tóth Csabát, a XIV. kerület parlamenti képviselőjét kezdte el ekézni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére