Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
Kétharmad
 
 
 
 

Egy orosz kém segítette a Jobbik térnyerését

888.hu

2016.06.03. 20:28

A Varsóban lebukott orosz kém segítette a Jobbik európai mûködését. A Pesti Srácok megszerezte Molnár Balázs vallomását Kovács Béláról.

Kovács Béla, a Jobbik európai parlamenti képviselője kiváló kapcsolatot ápolt a nemrég kémkedés miatt letartóztatott lengyel politikussal, Mateusz Piskorskival – többek között erről beszélt a Központi Nyomozó Főügyészségen tett tanúvallomásában az Európai Parlament volt tisztviselője, Molnár Balázs. A vallomásból az is kiderült, hogy az oroszok érdekeit a magyar érdekek elé kellett helyezni. 

A PS által megszerzett vallomásában arról is említést tett, hogy a ma szintén kémkedéssel gyanúsított Kovács Béla a Jobbik oroszországi helyfoglalásáról szóló megállapodás-tervezetet írt alá a lengyelországi orosz kém által elnökölt szervezettel. A főügyészség az OLAF feljelentése alapján már költségvetési csalás miatt is nyomozást indított Kovács és Szegedi Csanád, volt jobbikos európai parlamenti képviselők feltételezett visszaélései kapcsán, sőt:

Kovács szexuális zaklatásos ügyei is előkerültek.

A megszerezett dokumentumok tanúsága szerint kágéBéla kiváló viszonyt ápolt a néhány héttel ezelőtt, orosz kémként lebukott és letartóztatott lengyel politikus, Mateusz Piskorskival.  

A fenti vádakról a jobbikos képviselők közelében dolgozó Molnár Balázs, az Európai Parlament volt szerződéses tisztviselője beszélt. A Jobbik és az orosz kém közti megállapodás értelmében a The European Center of Geopolitical Analysis (ECGA) nevű “elemző központ” vállalta, hogy bevezeti a Jobbikot az orosz közéletbe.

Piskorski közeli kapcsolatban van az eurázsiai-orosz nagybirodalmi ideológiát kidolgozó Alekszandr Duginnal. 2013-ban Dugin meghívására utazott Moszkvába Vona Gábor Kovács Béla társaságában, a Lomonoszov egyetemen tartottak előadást arról, hogy Oroszország hogyan tudná kiegyensúlyozni a világ "amerikanizálódását".

A Jobbik és az elemző szervezet (ECGA) közötti megállapodás független választói megfigyelői rendszer létrehozásáról értekezik, ám a radikális párt kampányát is megtolnák a jövőben. 

"... elvégzi, előkészíti a szükséges tanácsadói munkát és rendelkezésére bocsátja a Jobbik által kért dokumentumokat. Az ECGA szükség esetén médiamegjelenést biztosít a Jobbiknak Oroszországban, Ukrajnában és más FÁK államokban. Az ECGA meghívja a Jobbik parlamenti képviselőit, EP képviselőit és szakértőit, hogy vegyenek részt a választási megfigyelői misszióban. A Jobbik az ECGA rendelkezésére bocsátja az európai hazafias és nemzeti pártokkal, mozgalmakkal kapcsolatos dokumentumait és elérhetőségeit."

Csak az oroszok számítanak

Molnár Balázs vallomásában előadta még, hogy a lengyel politikust egy hivatalos programon, Lengyelországban mutatta be neki Kovács Béla. A tanú azt is megemlítette, hogy Kovács parlamenti munkájára jellemző volt, hogy minden egyes kérdésben, amelyben az oroszok szóba kerültek, mindig az ő érdekeiket képviselte, a „magyar ügyeket alig-alig”.  Egy nemzetközi bizottsági megbeszélésen pedig a jobbikos képviselő olyan kijelentést is tett, hogy 

az oroszok jót akarnak, ami jó az oroszoknak, az jó Európának is”. 

Szex a gyakornokokkal

Molnár többek között arról is beszélt, hogy a “fantomalkalmazottak” mellett Kovács Bélának volt két olyan asszisztense és gyakornoka, akik szexuális zaklatásra panaszkodtak. Ebből a Jobbik vezetőségében óriási botrány lett, az elnökség is napirendre vette, de végül a pártelnök elsimította az ügyet, nem hívták vissza a képviselőjüket az EP-ből – mondta az ügyészeknek Molnár, aki szerint „győzött az érdekeltség” és “ezért döntöttek így”.

(PS.hu)

OLVASTAD MÁR?

Kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

A kitoloncolások könnyítése miatt sivalkodik az Európa Tanács

Miközben már lassan 250 ezer migráns él úgy Németországban, hogy elutasították a menedékkérelmét, Strasbourgban azon aggódnak, hogy ne utasíthassák ki őket.

Ujhelyi István kifelejtett valamit a vagyonnyilatkozatából?

Ujhelyi István kifelejtett valamit a vagyonnyilatkozatából?

Kétharmad

A Magyar Hírlap kiderítette, hogy Ujhelyi Istvánnak, az MSZP EP-választási kampányát vezető, patkányozó szocialista politikusnak van egy a 2014-es vagyonnyilatkozatából valahogyan kifelejtett sok millió forintos értékű és haszonélvezeti jogként birtokolt badacsonyi ingatlana.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak ma a legfontosabb hírek.

Juncker szerint a bevándorlásellenesek „hazájukba szerelmes hülyék”

Egy CNN-nek adott interjújában jött rá az őszinteségi roham az „isiászos” politikusra.

A kutatások alapján semmi jóra nem számíthat a bevándorláspárti ellenzék

A kutatások alapján semmi jóra nem számíthat a bevándorláspárti ellenzék

Kétharmad

A közvélemény-kutatási felmérések és például a szavazatszámláló bizottságokba delegált ellenzéki tagok száma alapján is az várható, hogy a május 26-ai EP-szavazáson a Fidesz győzelme mellett a korábbi uniós választáshoz képest kevesebb mandátumhoz juthatnak majd a bevándorláspárti magyar ellenzéki pártok.

A Soros-féle Avaaz a Facebook-cenzúrát meglovagolva kampányol

A Soros-féle Avaaz a Facebook-cenzúrát meglovagolva kampányol

Amerika, London, Párizs

Az Avaaz online aktivistahálózat tovább folytatja EP-választási kampányát, legújabb körlevelükben a Facebookon keresztül buzdítják szavazásra a bevándorláspártiakat.

Egy német lap szerint a náci időket idézi a magyar családpolitika

Egy német lap szerint a náci időket idézi a magyar családpolitika

Kétharmad

A cikk szerzője úgy véli, a magyar családpolitika a múltba réved és ellentétes a nyitott társadalom eszmeiségével, melynek alapja a bevándorlás elősegítése.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére