Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Deutsch Tamás: az erõs nemzetek Európája áll szemben a birodalmi Európai Egyesült Államokkal

Vincze Viktor Attila

2019.03.22. 16:15

A Fidesz a Néppártban azért dolgozik, hogy az EU jövõjérõl szóló vitában a pártcsalád a bevándorlásellenes, erõs nemzetállamokra építõ uniót akaró javaslatot fogadja majd el, szemben a globalista birodalmi elképzelést megvalósító Európai Egyesült Államok emberkísérlete helyett - errõl az Echo TV-n vasárnap adásba kerülõ A nyolcas címû mûsorban beszél Deutsch Tamás. A Fidesz EP-képviselõje szerint az EU nyugati politikusai azért nem gondolkodnak a nemzetállamok uniójában, mert jelentõs részük a balliberális ideológiák fogságában vergõdik.

A Fidesz európai parlamenti képviselője szerint az EU-nak gyökeresen meg kell változnia, mert az elmúlt 5 évben egy olyan kudarcos vezetése volt az uniónak, amely nem tudta megakadályozni a Brexitet, azaz a britek kilépését az unióból, valamint nem volt képes, illetve nem is akarta megakadályozni azt sem, hogy több millió illegális migráns rohanja le az Európai Uniót.

Deutsch Tamás szerint a Fidesz tagságával kapcsolatban a napokban lefolytatott néppárti eljárás a bolsevik pártok politikai módszereit idézte.

Az Európai Néppárt a számunkra legfontosabb kérdésben, a migráció ügyében képviselt álláspontunkra reagálva egy régebben csak a bolsevik pártokra jellemző erőszakos, durva adminisztratív büntetőintézkedést akart meglépni. Ez egyértelműen azt fejezte ki, hogy ha valakinek más a véleménye, mint a mainstream, kanonizált álláspont, akkor azzal ők egyáltalán nem akarnak leülni egyeztetni. A máskor oly sokat hangoztatott vita és a demokratikus értékek helyett felháborodtak azon, hogy valaki bátorkodott más véleményen lenni a bevándorlás kérdésében, mint ők, és így azonnal elkezdtek kizárási javaslatot írni"

– mondta a műsorfelvételen a fideszes politikus, aki ugyanakkor beszélt arról is, hogy a nehezményezett eljárás ellenére a Fidesz azért maradt bent az Európai Néppárt (EPP) pártcsaládjában, mivel világos elképzelése van az EU jövőjével összefüggésben, amit a Néppárton belül képviselni akar.

Deutsch Tamás úgy véli, hogy Brüsszel és Nyugat-Európa politikai elitjének a belterjes globalista gondolkodása miatt a mostani EP-választás során komolyan kell venni azt a veszélyt, hogy az Európai Unióban teret nyerhetnek a birodalmi törekvések. Ugyanis az unió jelenlegi vezetői és sok tagállami politikus is olyan utópisztikus elképzeléseket dédelget, amelyek egy "Európai Egyesült Államok" létrehozását kísérlik meg.

A jelenlegi helyzetben egyedül Közép-Európa politikai, értelmiségi és médiaelitje képes az EU jelenlegi problémáit a valóságnak megfelelően leírni és a megfelelő megoldási javaslatokat kidolgozni"

– vélte Deutsch Tamás, hangsúlyozva, hogy a Fidesz egy olyan erős és szuverén nemzetállamokra épülő Európai Uniót javasol, amelyben nincs kötelező migránsbetelepítés. Utópista, birodalmi globalista törekvések helyett az erős nemzetekre épülő unióra lenne szükség.

A nyugat-európai politikusok jelentős része baloldali és liberális ideológiák fogságában él, aminek következtében elképesztően életszerűtlen és ostoba, utópisztikus nézeteket vallanak. Sértő a birodalmi törekvések képviselői részéről a nemzetekre épülő európai gondolat képviselőinek a nacionalizmussal való megvádolása"

– tette hozzá az EP-képviselő.

Deutsch Tamás szólt arról is, hogy méltatlannak tartja azt, ahogy a balliberális média és politikusok a bevándorlással kapcsolatos összes magyar kritikát összeesküvés-elméletnek minősítenek. A képviselő emellett elfogadhatatlannak és teljes képtelenségnek tartja, hogy a ballibek szerint mindenki antiszemita, aki bírálni merészeli a nyíltan politikai befolyásszerzésre törekvő Soros György amerikai milliárdos tevékenységét.

A teljes, közel egyórás beszélgetés a vasárnap este 19 óra 10 perckor kezdődő A nyolcas című műsorban nézhető meg. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Agresszív frusztráltságból lábszagú demagógiába menekült Jakab Péter

Agresszív frusztráltságból lábszagú demagógiába menekült Jakab Péter

Nettó 59 perc 55 másodperc egyetlen épkézláb gondolat vagy elképzelés nélkül: Jakab Péter felülmúlta Fekete-Győr Andrást VV Zsolti kanapéján, ahol vélhetően ember nem feszengett még úgy, mint a zokniban és bőrkabátban műlazáskodó Jobbik-elnök. Lehet, hogy neki nem csak a hátsója zsibbadt el a beszélgetés végére, ahogy FeGyőrnek.

Lánczi András: Orbán Viktort metafizikai térben is értelmezni kell

Lánczi András: Orbán Viktort metafizikai térben is értelmezni kell

A magyar miniszterelnök egyszerre nagyon jó politikus és filozófus, így az ő személyiségét nem lehet csak materiálisan értelmezni – mondta Lánczi András Az Orbán-szabály című könyv bemutatóján.

TikTok – a baloldali politikai pedofilok új csodafegyvere

TikTok – a baloldali politikai pedofilok új csodafegyvere

A baloldali ellenzéki pártok vezetői tudat alatt már a legfiatalabb korosztályokat próbálják besorozni leendő választóik közé, amihez egyre többen használják a TikTok videómegosztó alkalmazást. Amit Fekete-Győr, Jakab, Szaniszló vagy Ujhelyi csinál, az a szakember szerint nemcsak etikai, de pszichológiai szempontból is veszélyes.

Rossi Dzsudzsák nélkül kezdi meg az Eb-felkészülést

Rossi Dzsudzsák nélkül kezdi meg az Eb-felkészülést

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette az Európa-bajnokságra készülő bővebb, 30 tagú keretét. Nagy meglepetést nem okozott a névsor, bár a Ferencváros tapasztalt kapusa, a korábbi válogatott Bogdán Ádám öt év után lett újra válogatott. Dzsudzsák Balázs reaktiválása azonban fel sem merült a kapitányban, mint kijelentette, a válogatási elvei világosak, hiába szerepel jól Dzsudzsák a DVSC-ben, a második vonalból nem hív be senkit.

Tordai „szegénységével” haknizva kezdett tarhálásba

Tordai „szegénységével” haknizva kezdett tarhálásba

Szegény, szerencsétlen országgyűlési képviselő, aki most szűkös nyár elé néz, és kölcsönért házal a barátainál, na meg a szavazóknál...

Bajban az ellenzék: a magyarok többsége elégedett a kormány vakcinabeszerzésével

A magyar felnőtt lakosság masszív többsége, 72 százaléka elégedett a kormány oltóanyag-beszerzési stratégiájával a koronavírus-járvány során – derül ki az Alapjogokért Központ aktuális közvélemény-kutatásából.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére