Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Deutsch Tamás: az erõs nemzetek Európája áll szemben a birodalmi Európai Egyesült Államokkal

Vincze Viktor Attila

2019.03.22. 16:15

A Fidesz a Néppártban azért dolgozik, hogy az EU jövõjérõl szóló vitában a pártcsalád a bevándorlásellenes, erõs nemzetállamokra építõ uniót akaró javaslatot fogadja majd el, szemben a globalista birodalmi elképzelést megvalósító Európai Egyesült Államok emberkísérlete helyett - errõl az Echo TV-n vasárnap adásba kerülõ A nyolcas címû mûsorban beszél Deutsch Tamás. A Fidesz EP-képviselõje szerint az EU nyugati politikusai azért nem gondolkodnak a nemzetállamok uniójában, mert jelentõs részük a balliberális ideológiák fogságában vergõdik.

A Fidesz európai parlamenti képviselője szerint az EU-nak gyökeresen meg kell változnia, mert az elmúlt 5 évben egy olyan kudarcos vezetése volt az uniónak, amely nem tudta megakadályozni a Brexitet, azaz a britek kilépését az unióból, valamint nem volt képes, illetve nem is akarta megakadályozni azt sem, hogy több millió illegális migráns rohanja le az Európai Uniót.

Deutsch Tamás szerint a Fidesz tagságával kapcsolatban a napokban lefolytatott néppárti eljárás a bolsevik pártok politikai módszereit idézte.

Az Európai Néppárt a számunkra legfontosabb kérdésben, a migráció ügyében képviselt álláspontunkra reagálva egy régebben csak a bolsevik pártokra jellemző erőszakos, durva adminisztratív büntetőintézkedést akart meglépni. Ez egyértelműen azt fejezte ki, hogy ha valakinek más a véleménye, mint a mainstream, kanonizált álláspont, akkor azzal ők egyáltalán nem akarnak leülni egyeztetni. A máskor oly sokat hangoztatott vita és a demokratikus értékek helyett felháborodtak azon, hogy valaki bátorkodott más véleményen lenni a bevándorlás kérdésében, mint ők, és így azonnal elkezdtek kizárási javaslatot írni"

– mondta a műsorfelvételen a fideszes politikus, aki ugyanakkor beszélt arról is, hogy a nehezményezett eljárás ellenére a Fidesz azért maradt bent az Európai Néppárt (EPP) pártcsaládjában, mivel világos elképzelése van az EU jövőjével összefüggésben, amit a Néppárton belül képviselni akar.

Deutsch Tamás úgy véli, hogy Brüsszel és Nyugat-Európa politikai elitjének a belterjes globalista gondolkodása miatt a mostani EP-választás során komolyan kell venni azt a veszélyt, hogy az Európai Unióban teret nyerhetnek a birodalmi törekvések. Ugyanis az unió jelenlegi vezetői és sok tagállami politikus is olyan utópisztikus elképzeléseket dédelget, amelyek egy "Európai Egyesült Államok" létrehozását kísérlik meg.

A jelenlegi helyzetben egyedül Közép-Európa politikai, értelmiségi és médiaelitje képes az EU jelenlegi problémáit a valóságnak megfelelően leírni és a megfelelő megoldási javaslatokat kidolgozni"

– vélte Deutsch Tamás, hangsúlyozva, hogy a Fidesz egy olyan erős és szuverén nemzetállamokra épülő Európai Uniót javasol, amelyben nincs kötelező migránsbetelepítés. Utópista, birodalmi globalista törekvések helyett az erős nemzetekre épülő unióra lenne szükség.

A nyugat-európai politikusok jelentős része baloldali és liberális ideológiák fogságában él, aminek következtében elképesztően életszerűtlen és ostoba, utópisztikus nézeteket vallanak. Sértő a birodalmi törekvések képviselői részéről a nemzetekre épülő európai gondolat képviselőinek a nacionalizmussal való megvádolása"

– tette hozzá az EP-képviselő.

Deutsch Tamás szólt arról is, hogy méltatlannak tartja azt, ahogy a balliberális média és politikusok a bevándorlással kapcsolatos összes magyar kritikát összeesküvés-elméletnek minősítenek. A képviselő emellett elfogadhatatlannak és teljes képtelenségnek tartja, hogy a ballibek szerint mindenki antiszemita, aki bírálni merészeli a nyíltan politikai befolyásszerzésre törekvő Soros György amerikai milliárdos tevékenységét.

A teljes, közel egyórás beszélgetés a vasárnap este 19 óra 10 perckor kezdődő A nyolcas című műsorban nézhető meg. 

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Ilyen volt a valódi kupahangulat Borsodban

Ilyen volt a valódi kupahangulat Borsodban

A Magyar Kupa falusi meccsei még akkor is bájosan elragadóak, ha nem egy nagy csapat látogat falura.

Tarlós: betarthatatlan ígéreteket tesz Karácsony Gergely

Tarlós: betarthatatlan ígéreteket tesz Karácsony Gergely

Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelölt sorozatban olyan teljesen betarthatatlan, működést érintő ígéreteket tesz, amelyekre nincs fővárosi forrás vagy megvalósításukra főpolgármesterként nem lenne kompetenciája, mozgástere – mondta Tarlós István harmadik ciklusára készülő főpolgármester hétfőn a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Állami segélyből él a szíriai bevándorlók háromnegyede Németországban

Állami segélyből él a szíriai bevándorlók háromnegyede Németországban

A Németországba bevándorolt munkaképes korú szíriaiak mintegy háromnegyede munkanélküli segélyből él.

Tarlóst többen tartják alkalmasnak a főpolgármesterségre, mint az ellenzéki jelölteket összesen

Tarlóst többen tartják alkalmasnak a főpolgármesterségre, mint az ellenzéki jelölteket összesen

A Nézőpont felmérése szerint a budapestiek nem tartják alkalmas városvezetőnek az ellenzéki bohózat egyik szereplőjét sem.

Giorgia Meloni: Orbán az igazat mondja

Giorgia Meloni: Orbán az igazat mondja

Egy hétfőn megjelent lapinterjúban kommentálta Orbán Viktor szombati felszólalását az olasz pártelnök.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére