Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bakondi: valamennyi migrációs útvonal aktív

Bertha László

2018.08.22. 08:26

Az Európába tartó illegális migráció valamennyi útvonala aktív, és amíg nem változik az európai uniós politika és nem zárják le a lehetõséget, addig ezt nagyon sokan meghívólevélnek tekintik - jelentette ki a miniszterelnök belbiztonsági fõtanácsadója.

Bakondi György az M1 műsorában arról beszélt, hogy az EU-ban „elérte a politikai szintet a migrációs válság”, a közvélemény-kutatások szerint mind nagyobb az igény a folyamat leállítása és a biztonság helyreállítása iránt, ami sürgető amiatt is, mert több tagállam áll választások előtt.

Mint mondta, a határőrizet szigorítására tett montenegrói, horvát és szlovén erőfeszítéseknek az az egyik következménye, hogy ismét többen próbálnak átjutni a magyar-szerb és a magyar-román határon. Megemlítette, hogy a Balkán-félszigeten úton lévő illegális bevándorlók száma a becslések szerint 80 ezer körülire tehető.

A Kossuth Rádió 180 perc című műsorában Bakondi György úgy vélekedett: az, hogy Angela Merkel német kancellár támogatást ígért a Balkán egyes államainak a helyzet kezeléséhez, azt mutatja, hogy Berlinben is felismerték azt, amit a magyar kormány évek óta hangoztat, hogy a félsziget stabilitása rendkívül nagy érték Európa biztonsága szempontjából.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére