Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az osztrák ellenzék vezére a CPAC Hungary-n

888.hu

2022.05.10. 19:00

Herbert Kickl, az osztrák Szabadságpárt elnöke és frakcióvezetője is felszólal a CPAC Hungary-n.

 

Herbert Kickl az osztrák Szabadságpárt elnöke és frakcióvezetője, aki 2017 és 2019 között belügyminiszterként sok borsot tört a baloldal orra alá. Miniszteri tevékenységének fókuszában ugyanis a tömeges migráció elleni harc állt, és hivatali ideje alatt Magyarország számíthatott arra, hogy ezen a kiemelt fontosságú területen személyében konstruktív partnerre talál Bécsben – írta ki Facebook-oldalára az Alapjogokért Központ.
Kickl azon felvetése, hogy a migránsok számára épített „fogadóközpontokat” átkereszteljék „távozóközpontokká” még a mai felfokozott viszonyok között is ritkán látott hisztériarohamot váltott ki az osztrák sajtó progresszív képviselőiből.
Meggyőződéses ellenzője az iszlamizációnak, és bizonyos abban, hogy az európai bevándorlási és menekültügyi szabályokat szigorítani kell.
Az Facebook-oldalon az Alapjogokért Központ azt is megjegyzi, hogy Herbert Kickl hagyományos konzervatív értékeket vall, kiemelkedően fontos számára a tisztességes társadalom, melynek ismérve, hogy a szabad polgárok munkájuk révén el tudják tartani a családjukat, szabadon döntenek az életük fontos kérdéseiről anélkül, hogy külső tényezőktől függenének.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Videón, ahogy migránsok támadtak a Linz-ben a melegfelvonulásra

Videón, ahogy migránsok támadtak a Linz-ben a melegfelvonulásra

A migránsok valószínűleg sehol sem a szivárványos értékrendet vallják magukénak.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére