Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Amerikai konzervatívokkal egyeztetett az Alapjogokért Központ

888.hu

2021.10.30. 13:00

 

Ugyanazt a civilizációt védjük, ugyanazokban az értékekben hiszünk”

– mondta Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója, miután a szervezet képviselői megbeszéléseket folytattak az elmúlt napokban Washington D.C-ben amerikai konzervatív partnerekkel, politikusokkal a 2022 tavaszán Budapesten megrendezendő nemzetközi jobboldali seregszemle, a CPAC Hungary kapcsán.

Az Alapjogokért Központ delegációja egyeztetett a CPAC tengerentúli képviselőivel, Matt Schlapp-pel – Donald Trump egykori tanácsadójával – és Dan Schneiderrel, az Amerikai Konzervatív Unió vezetőivel a pár hete bejelentett magyarországi rendezvény részleteiről. Matt Schlapp, az ACU elnöke külön kiemelte: büszkeséggel tölti el őket, hogy első európai helyszínként Magyarország fog otthont adni az USA legnagyobb konzervatív seregszemléjének, míg Szánthó Miklós hangsúlyozta, hogy a jövő márciusi CPAC Hungary-n nem csak Amerikából, de szerte a nyugati civilizációból várják a konzervatív jobboldal meghatározó véleményformálóit, döntéshozóit.

A washingtoni út során a Központ delegációja meghatározó konzervatív elemzőintézetek vezetőivel, újságírókkal és republikánus képviselőkkel is találkozott, valamint részt vett egy, a Kongresszusban megrendezett életpárti konferencián. Kovács István, a Központ stratégiai igazgatója elmondta: valamennyi találkozó bizonyította, hogy a magyar és amerikai konzervatívokat nem csak a közös értékek, az Isten, haza, család gondolata köti össze, de az is, hogy a szocialista-liberális erők mindkét országban ezeket az értékeket vették totális támadás alá. „Az egyetlen lehetőség ennek megállítására az, ha a konzervatív erők szerte a világban összefognak és megmutatják, hogy képesek együtt fellépni a civilizációnkat veszélyeztető progresszív őrülettel szemben. Ennek az erődemonstrációnak a fóruma és szimbóluma lesz a budapesti CPAC” – emelte ki a stratégiai igazgató.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Szijjártó: Brüsszelnek változtatnia kell nagyképű hozzáállásán a nyugat-balkáni bővítést illetően

Szijjártó: Brüsszelnek változtatnia kell nagyképű hozzáállásán a nyugat-balkáni bővítést illetően

Ha a nyugat-balkáni bővítés tekintetében az Európai Unió nem tud változtatni nagyképű hozzáállásán, akkor hasonló kudarc fogja érni, mint amikor elvesztette az Egyesült Királyságot – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter Brüsszelben, az uniós tagországok külügyminiszteri ülésének szünetében hétfőn.

A Márki-Zay-féle civilek pártja már most halott konstrukció

A Márki-Zay-féle civilek pártja már most halott konstrukció

Lehet a Fideszben keresni a hibát, hogy miért nincs ellenzéke, de nem a győztesek dolga a vesztesek helyett működőképes, ellenzéki politikát kitalálni. Más kérdés, hogy vannak olyanok, akiken segíteni sem lehetne. Közéjük tartozik többek közt a párt alapításba fogó Márki-Zay Péter is.

Megválasztották miniszterelnöknek Orbán Viktort

Megválasztották miniszterelnöknek Orbán Viktort

133 igen szavazattal megválasztotta az országgyűlés Orbán Viktort miniszterelnöknek.

Politikai játszmák miatt Norvégia nem tud jelentősen segíteni az EU-nak gázügyben

Politikai játszmák miatt Norvégia nem tud jelentősen segíteni az EU-nak gázügyben

Az orosz gázembargó árnyékában Norvégia lehet, hogy mégsem ad elég gázt Európának.

Ide is, oda is meg akar felelni az EU, mégis támadják

Ide is, oda is meg akar felelni az EU, mégis támadják

Erre szoktam mondani, hogy olyan sose lesz, hogy mindenkinek jó legyen.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére