Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Alapjogokért Központ: Stoptáblát kell mutatni a genderőrületnek

888.hu

2021.12.01. 16:50

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója Párkányi Eszter elemzővel tartott közös sajtótájékoztatót „StopGender – gyermekvédelmi népszavazás” címmel.

 

Párkányi Eszter ismertette: a hét elején megjelent egy közvélemény-kutatás arról, hogy a magyar társadalomnak milyen a hozzáállása a társadalmi nemekhez. Áprilisban is vizsgálták már ezt, és ismét feltették a kérdést, hogy a nem velünk született tulajdonság-e.

Áprilisban még 67% mondta, hogy az egy velünk született tulajdonság, és ez a hozzáállás növekvő tendenciát mutat: augusztusi felmérésük során 71% válaszolta ugyanezt, novemberben pedig 72,2% gondolta így.

A másik kérdés arra vonatkozott, hogy csak két nem létezik-e. Jól látható, hogy a magyarok abban is egyetértenek, hogy csak biológiai nem létezik. Áprilisban a megkérdezettek 66%-a, augusztusban a 68%-a, novemberben pedig közel a 73%-a értett egyet ebben a kérdésben.

Összességében látható, hogy

míg korábban is több mint kétharmados volt az egyetértés, ez az arány mára már a háromnegyedhez közelít ezekben a kérdésekben.

Szánthó Miklós igazgató elmondta, hogy

a genderideológia és a gyermekek genderérzékenyítése, „agymosása” kapcsán egy nagyon komoly, súlyos és veszedelmes ügyről van szó.

Éppen ezért üdvözlik az Országgyűlés keddi döntését a gyermekvédelmi népszavazásról, mert stoptáblát kell mutatni a genderőrületnek. Ez a népszavazás hatásos és hatékony eszköz lehet.

Közölte, hogy sajnos ma olyan Európában kell élnünk,

  • ahol ha egy nőt csinosnak nevezünk, akkor azt szexizmusnak minősítik és elítélik, miközben a gyermekek legalternatívabb és sokszor legaberráltabb, alternatív szexuális viselkedési formákkal történő megismertetését kifejezetten jó és pozitív dolognak próbálják beállítani,
  • ahol ma a magyar kormányt azzal vádolják, hogy a gyermekvédelmi törvénnyel összemosta a pedofíliát és a genderelméletet, miközben pontosan a genderideológia és a szivárványpropaganda volt az, ami elkezdte a gyermekek „szexualizálását” az LMBTQ-tartalmak népszerűsítése érdekében,
  • ahol az EP nagy többséggel megszavazott nyári határozatában kimondta, hogy a férfiaknak is joguk van ahhoz, hogy teherbe essenek,
  • ahol a népességfogyást nem a gyermekvállalás és a családok támogatásával próbálják kezelni, hanem a bevándorlással.
Láthatjuk, hogy az az életmód, ahogyan szeretnénk a hétköznapjainkat élni, totális támadás alatt áll”

– mondta.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Trump: 2024-ben visszavesszük a Fehér Házat

A „Mentsük meg Amerikát” (Save America) elnevezésű, csaknem két órán át tartó rendezvényen a volt elnök – az idén novemberben esedékes félidős választásokra utalva – kijelentette: fontos, hogy a republikánusok mind a képviselőházban, mind pedig a szenátusban visszaszerezzék a többséget.

4 éves kortól szexuális neveléssel érzékenyítenek a holland óvodákban

Hollandiában a gyermekek szexuális nevelését már négyéves kortól elkezdik, és minden korosztály számára különböző módon oktatják – erről ír a Dutchreview az egyik cikkében. Az oktatásokon nyíltan beszélnek a diákokkal a genderidentitásról és a homoszexualitásról is. Az újság szerint a kisgyerekek hamar megtanulják, hogy „tökéletesen természetes, hogy két férfi vagy két nő szeretik egymást„. A szülők, ha akarnának, sem tehetnének ellene semmit, az állami óvodákban és iskolákban ez kötelező nevelési feladat – írja az Origo.

Rasszista vallomás

Rasszista vallomás

„A cég még tavaly döntött a névváltoztatásról, mivel a régi név és a fekete idős urat ábrázoló logó a felmérések szerint rasszista sztereotípiákat idéz.”

Tudtad, hogy te vagy a legkorruptabb az Európai Unióban?

Tudtad, hogy te vagy a legkorruptabb az Európai Unióban?

Legalábbis a baloldal miniszterelnök-jelöltje szerint.

Budapest: lányok csókolóztak az iskolapadban tanórán

Budapest: lányok csókolóztak az iskolapadban tanórán

Amikor Solymos Tóni és az Express együttes 1968-ban megírta az „Ó egy kis csók, nem nagy kérés, ezt te is jól tudod” kezdetű, ma is kedvelt dalát, nagy valószínűséggel esze ágába sem jutott, hogy ez a csók nem egy fiatal pár, pontosabban nem feltétlenül egy fiatal fiú és lány egymáshoz vonzódásának gyümölcse.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére