Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A kiskorúakat nevelők nagy része nem ért egyet az LMBTQ-propagandával

888.hu

2021.08.02. 17:30

A Társadalomkutató közvélemény-kutatásából kiderült, hogy a 18 év alatti gyermeket nevelő szülők és nagyszülők 71 százaléka ért egyet a kormány gyermekvédelmi törvényének azon passzusával, amely az LMBTQ népszerűsítését tiltaná a gyerekek körében.

 

A gyermekvédelmi törvénynek a liberálisok számára leginkább megbotránkoztató része az LMBTQ-ideológia népszerűsítésének tiltása a gyerekeknek a különböző médiafelületeken.

Ezzel a paragrafussal a közvélemény-kutatás szerint a felnőtt magyarok kétharmada (67 százalék) ért egyet, s csak kevesebb mint a negyedük (23 százalék) nem.

A kormány által kezdeményezett népszavazáson minden felnőtt magyar állampolgár szavazhat, de felmerül a kérdés, hogy az érintett körnek, vagyis a 18 év alatti gyermeket nevelő szülőknek és nagyszülőknek van-e különvéleményük. A teljes minta 54 százaléka nevel kiskorút, s az ő körükben 71 százalékos, tehát valamivel nagyobb a tiltással való egyetértés. Ezzel szemben a teljes minta 46 százalékát kitevő, 18 év alatti gyermeket nem nevelőknek csak a 62 százaléka helyesli a törvény tiltását.

Összességében elmondható, hogy gyermekei számától és korától függetlenül

a felnőtt magyarok többsége egyetért azzal, hogy a homoszexualitást nem szabad a médiában népszerűsíteni vagy megjeleníteni a gyermekeknek.

Érthető okokból ezzel a kiskorút nevelő szülők és nagyszülők értenek egyet leginkább.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Kiszelly Zoltán: nincs reális esélye, hogy az MSZP fordítani tudjon a lejtmeneten

Nincs reális esélye, hogy az MSZP a 2024-es európai parlamenti (EP) választásig fordítani tudjon a lejtmeneten: a szocialista pártból túl sok párt szakadt ki, mindeközben karakter nélküli vezetőket választottak maguknak, és a szavazóbázisukat sem sikerült megújítani – mondta Kiszelly Zoltán, a Századvég Politikai Elemzések Központjának igazgatója a Magyar Nemzetnek.

Kós Hubert meghódította Rómában Európát

Kós Hubert meghódította Rómában Európát

Kós Hubert aranyérmet nyert 200 méter vegyesen a római úszó Európa-bajnokság zárónapján. Késely Ajna bronzérmes, Fábián Bettina negyedik lett 400 gyorson. Jakabos Zsuzsanna pedig az 5. helyen végzett 200 méter pillangón. A magyar csapat 5 arany-, 7 ezüst- és 3 bronzéremmel zárt Rómában.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére