Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: közvélemény-kutatás

Stabil kormánypártok – összeomló baloldal

Az ellenzéki összefogás népszerűsége 10 százalékponttal, 35-ről 25 százalékra csökkent az április 3-i országgyűlési választások óta eltelt időszakban, miközben a kormánypártok stabilan őrzik vezető pozíciójukat – világít rá a Századvég legfrissebb közvélemény-kutatása. A felmérés feltérképezte, hogy a politikai szempontból aktív magyarok – önbevallásuk szerint – mely politikai erőt támogatták április 3-án, illetve jelenleg melyik párttal szimpatizálnak, majd összehasonlította az eredményeket.

Már saját szavazói sem hisznek Bidenben

A demokrata szavazók Joe Biden eddigi, 16 hónapos elnökségét úgy jellemezték; „bizonytalan” és „elkeseredett”.

A Fidesz győzelmét jósolja a Medián

A közvélemény-kutató cég felmérte a várható részvételt, a parlamenti mandátumok várható megoszlását, valamint azt, hogy a választók milyen eredményt várnak.

Az aktív magyarok 58 százaléka támogatja Orbán Viktort

A választási részvételüket biztosra ígérő válaszadók körében Orbán Viktor népszerűsége 2021 novembere óta töretlen: az utóbbi 18 hétben a hivatalban lévő miniszterelnök támogatottsága 52-58 százalék között mozgott, az országgyűlési választás kampányhajrájában pedig 58 százalékon áll – derül ki az Alapjogokért Központ legfrissebb kutatásából.

Márki-Zay Péter: Van köztünk, aki nem akar nyerni

Márki-Zay Péter: Van köztünk, aki nem akar nyerni

„Még az ellenzék, vagy az ellenzéknek gondolt szereplők közül is valaki nem akar nyerni” – ezt mondta Márki-Zay Péter a Mediaworks Hírcentrumnak. A baloldal miniszterelnök-jelöltje kérdésre arról beszélt, hogy szerinte a Fidesznek beépített emberei vannak az ellenzéki összefogásban, akik nem akarnak nyerni. A politikus azt is kifejtette, hogy komoly sejtései vannak azt illetően, melyik párt szivárogtatta ki a rá nézve kellemetlen, Závecz Research által készített közvélemény-kutatást.

Az emberek elsöprő többsége elutasítja Márki-Zay javaslatát a fegyverszállításról

Az emberek elsöprő többsége elutasítja Márki-Zay javaslatát a fegyverszállításról

A Mediaworks által megrendelt telefonos kutatás szerint 10 emberből 9 elutasítja Márki-Zay Péter baloldali miniszterelnök-jelölt elképzelését arról, hogy Magyarország fegyvert és katonákat küldjön Ukrajnába.

Egyre több az elbizonytalanodott baloldali szavazó

Ha most vasárnap lettek volna választások, a kormánypárt minden második pártlistás szavazatot megkapott volna (50 százalék), míg a baloldal közös listája a szavazatok 43 százalékára számíthatott volna – derül ki a Nézőpont intézet kutatásából.

Az aktív magyarok többsége ellenzi Brüsszel újabb hatáskörcsorbító javaslatát

A választási részvételüket biztosra ígérő magyarok döntő többsége, 59 százaléka nem ért egyet azzal, hogy az Európai Unió beleszóljon a tagállami választásokhoz és népszavazásokhoz kapcsolódó politikai reklámok szabályozásába. 51 százalékuk pedig elutasítja azt, hogy az Európai Unió döntse el, mi a valódi hír és mi az álhír – derül ki az Alapjogokért Központ közvélemény-kutatásából.

Századvég: egyre kevesebben számítanak Márki-Zay Péter választási győzelmére

Jelenleg tízből hét magyar úgy gondolja, hogy Márki-Zay Péter nem tudja legyőzni Orbán Viktort a tavaszi országgyűlési választásokon – derül ki a Századvég Alapítvány legfrissebb felmérésének összefoglalójából.

Négyszer nem – a döntő többség elutasítja a kiskorúakat célzó szexuális propagandát

Április harmadikán – az országgyűlési választásokkal azonos napon – országos népszavazásra kerül sor Magyarországon a gyermekvédelem témájában. A közelgő referendumra tekintettel a Századvég megvizsgálta, hogy a politikai szempontból aktív magyar lakosság hogyan vélekedik a kiskorú gyermekeket érintő szexuális propagandáról – írja Origo.

Vissza az oldal tetejére