Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

„A jövő nem Brüsszelé, Strasbourgé és Sorosé”

888.hu - MTI

2020.02.20. 13:20

A KDNP és a Mi Hazánk is felmondaná az Európai Emberi Jogi Egyezményt.
El kell gondolkodni a strasbourgi bíróság hatályának felfüggesztésén, az Európai Emberi Jogi Egyezmény felmondásán

– mondta Vejkey Imre csütörtökön a parlamentben a börtönbizniszt érintő ügyekkel kapcsolatos strasbourgi ítéletekkel, valamint a migrációval kapcsolatos emberi jogi bírósági döntésekkel kapcsolatban.

Vejkey azon határozott álláspontjának adott hangot, hogy az alapjogvédelem megfelelő szintje Magyarországon biztosított. Közölte azt is: a strasbourgi döntések súlyosan sértik a szuverén Magyarország kompetenciáját, úgy tűnik, hogy a strasbourgi ítéletek mögött globális hatalmi érdekek és csoportok érdekei húzódnak meg.

Itt az idő, hogy elgondolkodjunk az Európai Emberi Jogi Egyezmény felmondásáról, vagy legalább bizonyos pontjainak felfüggesztéséről

– fogalmazott, majd hozzátette, hogy bűz van Strasbourgban, mert olyan precedensértékű ítéleteket hozott, amelyekkel „áldozatok adóforintjából a bűnözők oldalára álltak”. Ezért kell igazságot szolgáltatni a törvénytisztelő magyarok millióinak – hangsúlyozta.

A jövő nem Brüsszelé, Strasbourgé és Sorosé

– jelentette ki.

Nacsa Lőrinc arra beszélt, hogy az ellenzék falaz a börtönbiznisznek, az ellenzék falaz a baloldalhoz és a Soros-hálózathoz köthető ügyvédeknek, hiszen nem támogatták a javaslat sürgősségi tárgysorozatba vételét.

Dúró Dóra szintén csütörtökön sajtótájékoztatón beszélt arról, hogy a Mi Hazánk azt javasolja, hogy Magyarországot vonják ki az Emberi Jogok Európai Bíróságának fennhatósága alól, mert különben nem lehet megfékezni az iparággá vált börtönkártérítési bizniszt.

OLVASTAD MÁR?

Telefonon zaklatja az embereket Jakab Péter

Telefonon zaklatja az embereket Jakab Péter

Telefonos hívásokban magyarázkodik a Jobbik, mert nem szavazták meg a veszélyhelyzeti intézkedések meghosszabbítását – tudta meg a HírTv.

Hátráltatta a védekezést az EU járványügyi hivatalának hibás helyzetértékelése

Hátráltatta a védekezést az EU járványügyi hivatalának hibás helyzetértékelése

Másfél hónapig nem kezelte kellő komolysággal a koronavírus-járvány potenciális veszélyeit az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (ECDC), derítette ki a V4NA az EU-s intézmény kockázati jelentései alapján. Az ECDC a vírusfertőzés kockázatát még az első európai haláleset napján is „mérsékeltnek” nevezte az Európai Unió és az Egyesült Királyság lakossága számára.

A magyar lakosság közel 20 százalékát veszélyezteti a koronavírus

A koronavírus-járvány szempontjából különösen veszélyeztetettek az idősebb, 65 éves vagy annál idősebb korosztályba tartozók, akik a lakosság 19,3 százalékát képviselik Magyarországon – hívja fel a figyelmet a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) honlapján.

Európában és az Egyesült Államokban terjed leginkább a járvány

Európában és az Egyesült Államokban terjed leginkább a járvány

Európában és az Egyesült Államokban „ostromállapot„ van az új koronavírus terjedése miatt, miközben a járvány kiindulópontjának számító Vuhanban, Kínában kezdik feloldani a korlátozásokat.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére