Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

„A jövő nem Brüsszelé, Strasbourgé és Sorosé”

888.hu - MTI

2020.02.20. 13:20

A KDNP és a Mi Hazánk is felmondaná az Európai Emberi Jogi Egyezményt.
El kell gondolkodni a strasbourgi bíróság hatályának felfüggesztésén, az Európai Emberi Jogi Egyezmény felmondásán

– mondta Vejkey Imre csütörtökön a parlamentben a börtönbizniszt érintő ügyekkel kapcsolatos strasbourgi ítéletekkel, valamint a migrációval kapcsolatos emberi jogi bírósági döntésekkel kapcsolatban.

Vejkey azon határozott álláspontjának adott hangot, hogy az alapjogvédelem megfelelő szintje Magyarországon biztosított. Közölte azt is: a strasbourgi döntések súlyosan sértik a szuverén Magyarország kompetenciáját, úgy tűnik, hogy a strasbourgi ítéletek mögött globális hatalmi érdekek és csoportok érdekei húzódnak meg.

Itt az idő, hogy elgondolkodjunk az Európai Emberi Jogi Egyezmény felmondásáról, vagy legalább bizonyos pontjainak felfüggesztéséről

– fogalmazott, majd hozzátette, hogy bűz van Strasbourgban, mert olyan precedensértékű ítéleteket hozott, amelyekkel „áldozatok adóforintjából a bűnözők oldalára álltak”. Ezért kell igazságot szolgáltatni a törvénytisztelő magyarok millióinak – hangsúlyozta.

A jövő nem Brüsszelé, Strasbourgé és Sorosé

– jelentette ki.

Nacsa Lőrinc arra beszélt, hogy az ellenzék falaz a börtönbiznisznek, az ellenzék falaz a baloldalhoz és a Soros-hálózathoz köthető ügyvédeknek, hiszen nem támogatták a javaslat sürgősségi tárgysorozatba vételét.

Dúró Dóra szintén csütörtökön sajtótájékoztatón beszélt arról, hogy a Mi Hazánk azt javasolja, hogy Magyarországot vonják ki az Emberi Jogok Európai Bíróságának fennhatósága alól, mert különben nem lehet megfékezni az iparággá vált börtönkártérítési bizniszt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére