Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: ejeb

Kritikai fajelmélet az USA iskoláiban, Magyarországnak fontos a Balkán békéje

Kritikai fajelmélet az USA iskoláiban, Magyarországnak fontos a Balkán békéje

Egy amerikai pedagógus elmondta, hogy nagy rálátása van az iskolákra, és mindenhol a kritikai fajelmélet alapján tanítják a gyerekeket. Magyarországnak fontos a Balkán békéje, stabilitása és biztonsága, amelyben kulcsszerepet játszanak a Boszniai Szerb Köztársaságban élő szerbek – nyilatkozta Orbán Viktor miniszterelnök szombaton, Banja Lukában folytatott tárgyalásai után a sajtónak.Elismerte az összeférhetetlenséget a Soros György befolyása alatt lévő EJEB.

Strasbourg kártérítésre kötelezte Romániát a székely zászló miatt

A székely zászló kitűzése miatt ítélte el a román bíróság Tőkés Lászlót, aki az Emberi Jogok Európai Bíróságánál (EJEB) fellebbezett, ahol már az ő javára döntöttek.

Nem mi mondjuk, hanem a franciák: Soros György a strasbourgi bíróságon keresztül támadja Magyarországot

Az erről szóló, a Valeurs actuelles című francia jobboldali véleménymagazinban megjelent írást a V4NA nemzetközi hírügynékség idézi.

A magyar szuveneritás mellett foglalt állást a Századvég

Magyarország döntései nem függhetnek semmilyen külső hatalomtól vagy erőközponttól – állapította meg az alapítvány csütörtöki közleményében.

„A jövő nem Brüsszelé, Strasbourgé és Sorosé”

A KDNP és a Mi Hazánk is felmondaná az Európai Emberi Jogi Egyezményt.

A strasbourgi bíróság a magyar kormánynak adott igazat

A strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságának (EJEB) Nagykamarája két menedékkérő ügyében másodfokon megállapította, hogy a tranzitzónában való tartózkodás nem számít jogellenes fogva tartásnak és a tranzitzónában való elhelyezés körülményei nem ütköznek az embertelen bánásmód tilalmába.

Az Emberi Jogok Európai Bírósága megvédte Mohamedet

Mohamed prófétát, az iszlám vallás megalapítóját nem lehet pedofilnak nevezni annak ellenére sem, hogy a vallási vezetõ már az 50-es éveit taposta, amikor elvette feleségül a 9 éves Ajsát.

Soros alapítványa bíróságon veszi célba a bevándorlás megállításáért felelõs törvényt

A strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságához (EJEB) fordult a "Stop Soros" törvénycsomag miatt a Nyílt Társadalom Alapítvány (Open Society Foundations) - jelentette be honlapján hétfõn a szervezet.

Elhunyt Alfie Evans, a kisfiú, aki példát mutatott az egész világnak

Szombatra virradóra meghalt Alfie Evans, az a gyógyíthatatlan betegségben szenvedõ, 23 hónapos brit kisfiú, akinek jogi és etikai kérdéseket feszegetõ ügyében a Vatikán és a lengyel kormány is megpróbált szerepet vállalni.

Magyarország felveszi a kesztyût a Soros-szervezetek migránsbizniszével szemben

Az Emberi Jogok Európai Bíróságának (EJEB) legmagasabb fóruma tárgyalta szerdán Strasbourgban annak a két migránsnak az ügyét, akiket a testület elsõfokú ítélete szerint jogellenesen tartottak fogva 2015 õszén a röszkei tranzitzónában, majd küldtek vissza Szerbiába. Magyarország fellebbezett a döntés ellen, ezért folytatódnak a tárgyalások.

Vissza az oldal tetejére