Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A globalistákat csak a nemzetállami erõk összefogásával lehet legyõzni

Vincze Viktor Attila

2019.03.05. 12:41

Erõs Európa csak erõs nemzeteken alapulhat, fontos a nemzeti szálak megszilárdítása, mert a globalista erõket csak így lehet legyõzni - jelentette ki a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) képviselõje.

Szájer József A globalista utópizmus áfiuma és az ellene való orvosság címmel tartott előadást, amelyben elmondta: célja, hogy párhuzamot vonjon a magyarság 17. századi török birodalmi fenyegetettsége és a 21. századi helyzet között. Zrínyi Miklós kora sokban hasonlít a mostanira, ezért aktualizálta a költő egy művének alcímét – jelezte.

Zrínyi Miklós felismerte, hogy a helytelen, tunya hozzáállás a haza ügyeihez még nagyobb baj, mint az ellenség hódítása. Az áfium az elme összezavarását célzó ópium. Az ész, a tartás elveszítése rosszabb, mint a szolgaság"

– vélekedett Szájer, aki felidézte Zrínyi Miklóstól az antidotum kifejezést is, amely a méreg ellenanyagát jelenti.

Az EP-képviselő szerint történelmi trendforduló zajlik a világban: a nemzetállami eszmét fenyegető tévképzetek tudatosan kiépített, hatalmas anyagi és szellemi erővel megtámogatott rendszere terjedt el.

A fő ideológiai választóvonal már nem a jobb- és a baloldal között húzódik, ez a megközelítés egyre pontatlanabb. Az új hatalmi struktúra sokkal világosabban ábrázolható egyfajta újnak is mondható globalizmus és az eddigi világrend alapját jelentő nemzetállami rendszer szembenállásaként. A versengő világmagyarázatok tekintetében a 2015-ben csúcsra jutott európai népvándorlás, a tömeges vonulás Európa kellős közepén hozta meg a nagy, már letagadhatatlan fordulatot"

– jelentette ki Szájer József. Akkor mindenki meglátta, a bőrén érezhette a hatalmas átalakulást –vélekedett, megjegyezve: az addig csupán virtuális veszélyek váratlanul testet öltöttek.

Az EP-képviselő azt mondta, hogy a korlátok nélküli nyitottságot hirdető globalista világrend központi szimbóluma került a célkeresztbe. Súlyos találatot kapott, alkalmatlanná vált a politikai használatra.

Az emberek szemlélete alapvetően megváltozott, addig áfiumokkal homályosított szemükről leesett a hályog, sőt a bátrabbak még a szájkosarat is levették"

– fogalmazott.

A nemzeti ellenállások letörésére irányuló globalista igyekezet hamar eljuthat oda, hogy rájön: csak úgy tud sikeres lenni, ha nekimegy a jelenleg tipikusan a népre alapuló rendszernek – hangoztatta az EP-képviselő. Azt mondta, hogy minden erővel meg kell védeni a demokráciát, egyebek mellett a nemzetközi szervezetek túlterjeszkedésével és a korlátok nélküli bírói uralommal szemben.

Szájer József kitért arra, hogy Magyarországon már hagyományosan baloldali választók is tömegesen a bevándorlást megállító kormányzó jobboldalra szavaznak.

A magyarok gyakran válnak a globalista utópizmus céltáblájává, ez a rendszer állandóan Orbán Viktor miniszterelnökön gyakorlatozik, hallatlan nyomást fejt ki Magyarország ellehetetlenítése érdekében. Ezzel el akarják venni mások kedvét, hogy a magyarokat kövessék, és törekvésük nem teljesen sikertelen"

– jegyezte meg.

A globalisták szerint kirekesztő, hogy a kormány különbséget tesz állampolgárok és nem állampolgárok között. Nem értik, hogy a magyarok mit szeretnek annyira a hazájukon, amikor az egész bolygó iránti lelkesedés "kisebb erőfeszítésekkel és vidámabb lebegésekkel jár" – fűzte hozzá.

A politikus hangsúlyozta ugyanakkor, hogy a magyarok szerencsére nem állnak rosszul, mert sokan mások is vallják a nemzeti összetartozás fontosságát Európa-szerte.

A magyaroknak mindig meg kellett harcolniuk a szabadságukért"

– emelte ki az EP-képviselő.

Megjegyezte, hogy az utópisták sosem a létezőből indulnak ki, mindig fontosabb nekik a vágykép.

Nem szabad azt gondolni, hogy látszólag idealisztikus naivitásuk – amely mögött az éles szem hamar felfedezi a világhatalmi ambíciójú cinizmust is – egy kijavítható hiba, ez ugyanis lényegi tulajdonságuk – hangoztatta.

Az áfium elleni orvosság nem más, mint a nemzeti erők együttműködésének a megszilárdítása. Erős Európa csak erős nemzeteken alapulhat. Az igazi antidotum a családi, közösségi összetartozás megerősítése, amellyel megmenthető a keresztény, nyugati civilizáció és a sok szenvedés árán kiharcolt béke"

– jelentette ki Szájer József, aki azt is elmondta, hogy Európa ne avatkozzon bele túlzottan a nemzetek ügyeibe. "Sargentini-riportoknak" nincsen helyük – hangoztatta.

Az EP-választás sok mindent átformálhat, a nagy kérdés, hogy létre lehet-e hozni a "józan kiegyezést" a nemzeti kormányzatok és a brüsszeli központ között. A következő néhány évben eldől, hogy helyrehozhatatlanul birodalmi irányba mozdul-e el a kontinens – vélekedett a politikus.

Balog Zoltán miniszterelnöki biztos, a Polgári Magyarországért Alapítvány kuratóriumi elnöke az előadót köszöntve úgy fogalmazott: a globalisták arra törekszenek, hogy az egész bolygót átfogják, és közben elfelejtik, hol vannak otthon. Azt mondta, hogy ezzel szemben ők lokalisták, akik tudják, hogy egy konkrét helyen kell otthon lenniük.

Szavai szerint kevesen ismerik jobban a "birodalmi központ", Brüsszel vízióját Szájer Józsefnél, aki társaival együtt "végvári vitézként" küzd, mert a magyaroknak Budapest, a Kárpát-medence a centrum.

Balog Zoltán arról is beszélt, hogy Európa két fele nagyon eltérően látja a világot.

A rendezvényen bejelentették, hogy Ne bántsd a magyart! címmel megjelent Szájer József negyedik könyve.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Messi szerint a járvány után a futball sem lesz a régi

Messi szerint a járvány után a futball sem lesz a régi

Úgy vélem, a futball, ahogy az élet általában, már soha többé nem lesz ugyanolyan – mondta Lionel Messi.

Furaháttal, a szurikátával találkozott Novák Katalin

A Fővárosi Állat- és Növénykertbe látogatott gyermeknap alkalmából az államtitkár.

Olaszország júniustól megnyitja határait

Olaszország júniustól megnyitja határait

Június 3-tól az EU-tagállamaiból és Nagy Britanniából érkezők, június 15-től pedig az összes többi beutazó előtt megnyitja határait.

Így emlékezett meg a kormány a magyar hősökről – Videó!

Vasárnap, a magyar hősök emléknapja alkalmából készített videót osztott meg a kormány a Facebook oldalán.

Szabó Tímea elundorodott saját hazugságától

Szabó Tímea elundorodott saját hazugságától

„Ismét lebukott a kormány, használhatatlan lélegeztetőgépek is érkeztek Kínából!” – sivalkodik közösségi oldalán Szabó Tímea, a jóindulattal egy százalékos támogatottságon álló Párbeszéd parlamenti frakcióvezetője.

Ezerrel tolják a magyargyűlöletet a cigányok és az antifasiszták a Facebookon

Ezerrel tolják a magyargyűlöletet a cigányok és az antifasiszták a Facebookon

Döbbenetes kommenteket írogatnak a Deák téri kettős emberölés kapcsán. Vajon Zuckerbergék ezekben a napokban kiket tiltanak le az ilyenek helyett?

„Hazánkban nem játszódhat le az, ami a dél-európai országokban”

Szijjártó Péter szerint nem fordulhat elő, hogy egy emberi élet megmentése egészségügyi kapacitás kérdése legyen.

Az ex-LMP-s Kassai Dániel egy parkoló autóból nácizta le a megemlékezőket | VIDEÓ

Az ex-LMP-s Kassai Dániel egy parkoló autóból nácizta le a megemlékezőket | VIDEÓ

Annyi bátorsága már nem volt, hogy a futballszurkolók szemébe mondja, mit gondol róluk.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére