Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A baloldali Jobbik a válságban is csak a gyalázkodásra koncentrált

888.hu

2020.05.28. 14:45

Ahogy annak idején, a migrációs válság kellős közepén sem lehetett a Jobbikra számítani, most a koronavírus-járvány alatt is megmutatták, hogy mire számíthatnak a magyarok egy baloldali párttól.

Miközben Magyarország az elmúlt hetekben a koronavírus-járvány elleni védekezéssel volt elfoglalva, a Jobbik folyamatosan gyalázkodva szidalmazta vagy a miniszterelnököt, vagy Kásler Miklóst, az emberi erőforrások miniszterét.

Március 12-én a következő bejegyzés jelent meg a baloldalivá avanzsált párt Facebook-oldalán.

„Koronavírusra egy békemenet, megelőzésre egy miatyánk? A hülyeségvonaton nincs fék, Kásler Miklós többszörösen bizonyította tudatlanságát és a kormány felkészületlenségét a járványhelyzetre. Mi minden segítséget megadtunk a kormánynak, és nem kívánunk politikai ügyet csinálni a vírusból, de az emberi élet nem játék, a jelenlegi helyzetet komolyan kellene kezelni. Itt az ideje, hogy Kásler Miklóst eltávolítsák pozíciójából, a 10 parancsolat olvasgatása helyett pedig haladéktalanul kezdjék szervezni az egészségügy megfelelő felkészítését a járványra, és adjanak megnyugtató válaszokat a ködösítés és mellébeszélés helyett. Hazánk és lakosságának megvédésében teljes erővel partnerek leszünk, de Kásler Miklós szakmaiatlan ámokfutásához nem fogunk asszisztálni!” – írták.

A bejegyzést egy Kásler Miklóst ábrázoló fotóval kívánták nyomotékosítani, amelyre azt írták: „itt lenne az ideje felnőttként viselkedni”.

Egy másik bejegyzésben a kormányt vádolták hibás tehetetlenséggel.

„Az elmúlt hetekben milliók számára derült ki, hogy a kormány felelőtlen, míg az ellenzék felelős politikát képvisel. Pedig Orbán állítólag a veszélyhelyzet felelős kezelése miatt kért magának korlátlan felhatalmazást. Mi viszont nem látjuk azokat a felelős döntéseket, ami ezt a túlhatalmat indokolná” – fogalmaztak, hozzétéve, hogy Orbánék késlekednek, hibás döntéseket hoznak, dezinformálnak.

A bejegyzés hanghordozása DK-s tempót idéz, nem véletlen, hogy a Jobbik már szövetségesként tekint Gyurcsány Ferencékre.

Szintén a Facebookon tett közzé egy videót a párt, amelyben konkrétan mentegetni igyekeznek Soros Györgyöt mentegetni, mégpedig azzal, hogy Orbán Viktort támadták.

A videón a miniszterelnök felhívja arra a figyelmet, hogy az amerikai tőzsdespekuláns egy írásában örökjáradék kötvények segítségével kezelné a járvány okozta gazdasági következményeket.

A Jobbik szerint: „A miniszterelnök elmeháborodott. Megint Soros Györgyön kattog az agya. Korábban is már téveszméi voltak. Válságkezelés: 0 Soros-mánia: 100 %”.

Jakab Péter, a Jobbik elnökének sem kellett a szomszédba mennie egy kis mellébeszélésért.

Az ATV-ben például arról beszélt áprilisban, hogy szerinte felháborító, hogy „ha valaki majd saját maga eldönti, hogy meddig tart Magyarországon a veszélyhelyzet, egy olyan valaki dönt ráadásul, aki 2006 óta folyamatosan fenntartja a tömeges
bevándorlás okozta válság helyzetet, akkor is, ha egy-két afgán lézeng a határon.”

Ebből a megszólalásból úgy tűnik már a Jobbik szerint is álprobléma a migráció. Mondjuk egy baloldalra tolódott párttól nem is lehet mást várni...

Jakab Péter parlamenti felszólalásaiban visszatérő elem Orbán Viktor állítólagos megkoronázása. Március végén azt kérdezte, hogy mi a garancia arra, hogy a járványhelyzet lejárta után nem hosszabbítják meg a veszélyhelyzetet:

Az az ember lenne a garancia erre, aki eddig is megpuccsolta a jogállamot, most meg készen áll arra, hogy törvénybe iktassa a saját maga megkoronázását?” – fogalmazott.

A Magyar Hangnak adott interjújában pedig arról értekezett, hogy „ha elvonul a vihar és kitisztul az ég, vagy visszatérünk a Parlamentbe, vagy, ha erre nincs mód, akkor a népnek kell véleményt formálnia velünk együtt az utcán. Nem lehetünk dél-
amerikai katonai diktatúra”.

A Jobbikból kiebrualt képviselőnő, Varga-Damm Andrea is hozta a formáját.

Szerinte: „akik ezt a törvényt megszavazták, a Fidesz és csicskapártjai, semmi mást nem tettek, mint megsértették az Alaptörvényre tett esküjüket.”

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

7:59| Lángol Párizs, mészárol az ISIS, az EU szerint pedig egyenesen szükség van a migránsokra

7:59| Lángol Párizs, mészárol az ISIS, az EU szerint pedig egyenesen szükség van a migránsokra

Egy portlandi transz aktivista pedig egy konzervatív újságíró meggyilkolására szólítja fel a híveit. Persze Gyurcsányék sem voltak restek: újabb álhírt terjesztettek... A nap hírei.

Nem vették jó néven Macron jobbra fordulását a francia antifasiszták

Nem vették jó néven Macron jobbra fordulását a francia antifasiszták

A francia főváros lángol, a tüntetők vandalizálják a boltokat, autókat gyújtanak fel, autókon ugrálnak... Ismerős? Azt pedig ne is firtassuk, hogy hömpölygő tömeg vonult fel a koronavírus kellős közepén.

Napok óta havazik a Szaharában | KÉPEK

Egész pontosan Dél-Marokkóban, Tafraoute környékén, a Kanári-szigetekkel egy vonalban.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére