Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A baloldal 2020-ban: kamuvideók és lopkodás

888.hu

2020.06.27. 15:35

A baloldal hozza a formáját az elmúlt hónapokban: előbb a járvány elleni védekezést akadályozta, majd kamuvideókat gyártott az MSZP-s Kórozs Lajos közreműködésével, most pedig már a nemzeti konzultációs íveket is ellopkodják.

A kamuvideós akció után a baloldal egyértelműen szintet lépett.

A 888 is beszámolt róla, hogy egy szolnoki ház postaládájából lopta ki a nemzeti konzultációs íveket egy nő. Az incidensről videófelvétel is készült, amelyet az Origo hozott nyilvánosságra.

Halász János, a Fidesz országgyűlési frakciószóvivője is megszólalt az esettel kapcsolatban, szerinte a baloldal újabb szintet lépett a gyalázatos akciókban: már nemcsak kamuvideókat gyárt, de a nemzeti konzultációs íveket is lopja.

Nyilván ez annak a törvénytelen akciónak a része, amit a baloldal hirdetett, meg akarják akadályozni a nemzeti konzultációt, begyűjtik, és ezek szerint ellopkodják az íveket – fogalmazott a politikus.

Halász János szerint „így akarják megint elhallgattatni a magyar embereket, hogy elmondják a véleményüket a bevándorlásról, a járvány elleni védekezésről, Magyarország gazdasági szuverenitásáról, és az unokáinkat is eladósító második Soros-tervről”.

Szégyen, amit művelnek, kamuvideókat gyártanak, lopkodnak, és a nemzeti konzultáció támadásával azt is egyértelművé teszik, hogy most sem a magyar emberek oldalán állnak – mondta Halász János Debrecenben.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére