Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Özil kikerülhet a német válogatottból

Pörge Béla

2018.07.08. 18:01

Németországban továbbra is téma a csalódást keltõ vébészereplés. Különösen Mesut Özil körül forr a levegõ.

Mint ismeretes, Németország a 2018-as labdarúgó-világbajnokságon történelmi mélypontra süllyedt azzal, hogy nem jutott tovább a csoportjából. A blama miatt számos csapattagot elővettek, de a legtöbbször talán Mesut Özil került elő.

Özil nem véletlenül számít bűnbaknak, ahogyan beszámoltunk róla, még a vébé előtt találkozott az éppen kampányoló Recip Tayyip Erdogan török államfővel, akit a saját elnökének nevezett a török származású focista. Ezután rengeteg kritikát kapott, bár végül Joachim Löw szövetségi kapitány nem tette ki az utazó vébékeretből, így is sokkal zavartabbnak tűnt a játékos a szokásosnál. Egyértelműen nem találta a saját játékát, egyáltalán nem volt a húzóembere a szenvedő válogatottnak.

Özil olajat öntött a tűzre azzal, hogy nem sokkal a német kiesés után török barátnőjével egy nyaralós képet rakott ki Instagramra, ahol boldogan mosolygott. Éppen aznap, amikor a németek Brazília ellen játszhattak volna, ha nem kapnak ki Dél-Koreától...

A német-török focista azóta sem nyilatkozott az ügyben, bár lehetősége lett volna rá. A Német Labdarúgó-szövetség (DFB) elnöke, Reinhard Grindel a Kicker című német sportlapnak azt nyilatkozta, hogy Özilnek színt kell vallania az ügyben.

Sok szurkoló csalódott, mert választ várnának a kérdéseikre. A válaszokhoz joguk van a drukkereknek. Ezért, ha Mesut visszajön a szabadságáról, azonnal beszélnie kell. A sportszerűség is ezt kívánja"

– mondta Grindel.

Özil viszonya eközben felhőtlen klubcsapatával, az Arsenaltól meg is kapta a 10-es mezt, amiért nem győzött hálálkodni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére