Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A 888 megmondja a tutit: Mexikó – Lengyelország

888.hu

2022.11.22. 14:40

Ahogy mondani szokták: az élet a legnagyobb rendező. Ki gondolta volna, hogy eljön az az idő, hogy nem nyáron, hőségben, sörsátrak árnyékában, hanem ősszel/télen forralt bort szürcsölve kell végig izgulnunk egy labdarúgó-világbajnokságot? De azzal, hogy Katar nyerte a 2022-es vb rendezési jogát, ezt is megtapasztalhatjuk. A 888.hu is kiveszi a részét a szurkolásból, a torna ideje alatt minden nap egy slágermeccs győztesét tippeljük meg párokba osztva, nem feltétlenül futballszakmai szempontok alapján. A mai meccs: Mexikó – Lengyelország.

 

Jánosy Károly

Jéghideg vodka Wyborowa vagy csipős chili con carne? Errefelé, a Kárpát medencében szinte értelmetlen feltenni a kérdést, hogy a lengyel piát vagy inkább a mexikói kaját érdemes választani. Naná, hiszen tudjuk, Polak, Węgier, dwa bratanki.

Az erőviszonyok és a C csoport tagjainak ismeretében azonban a futballpályán már nem ilyen magától értetődő a helyzet, már ami az esélyeket illeti. Azaz a 2019. júliusa óta 36 mérkőzésen át veretlen, Lionel Messivel felálló Argentína elsősége aligha megkérdőjelezhető, Mexikó és Lengyelország csak a második helyért csatázhat.

A lengyelek sorsa Robert Lewandowski lábában, illetve fejében van. Ha a Barcelona csatárának jól megy, akkor elég nehéz lesz megakadályozni a gólszerzésben. Mexikó azért kőkemény ellenfél, és a hideg tényeket figyelembe véve, esélyesebb is. Persze egy vb-n nem érdemes az esélyekkel foglalkozni.

Győzzön Lengyelország és kész!

 

Fábián Eszter

Kevesen tudják megjósolni a délutáni meccs eredményét ennyire szakmai szempontok mentén, mint én. Úgyhogy azt gondolom, érdemes megfontolni az érveim. Amelyek pedig a következők: a déli virtus valahogy közelebb áll hozzám, a taco-t pedig jobban szeretem mint a pierogit, lengyel futballistáról nem tudok, Javier „Chicharito” Hernández Balcázar pedig még nekem is rémlik, ha Mexikóról van szó. Ez pedig nagy szó, úgyhogy Viva La Mexico!

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére