Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Városháza-gate 4. rész: beépítenék a Mocsárosdűlőt, munkába áll a vizsgálóbizottság

888.hu

2022.01.18. 12:50

A Mediaworks-Hírcentrum felidézte, hogy tavaly novemberben megkezdte a munkáját az ülés, azonban azon nem jelent meg se Bajnai Gordon, se Gansperger Gyula. Valamint az Anonymus által kiadott decemberi hangfelvételekre is tesznek utalásokat.

 

Korábban Karácsony Gergely és Szabó Tímea is megígérte, hogy az a terület védett lesz, és nem épülhet rá a jövőben semmi. Azonban az Anonymus által kiadott december 3-i hangfelvételből az derül ki, hogy valamiféle bartellmegállapodás már megszületett arról, hogy értékesítenék a Mocsárosdűlőt. Mindez kiderül ebből a felvételből, melyen Barts Balázs, a vagyonkezelő vezetője hallható. Ebben elhangzik egyrészt az, hogy a védett területen több százezer négyzetméternyi ingatlan épülhetne, másrészt erről egy megegyezés is született Kiss László, a III. kerület DK-s polgármesterével, ezt azonban ő tagadta a közösségi oldalán.

December 6-án pedig az Anonymus egy olyan felvételt adott ki, melyen Bajnai Gordon külföldi kapcsolatait boncolgatja. A felvételen Gansperger Gyula hallható.

Kit érdekel, hogy Gansperger Gyulának mi a véleménye?”

– így reagált pár nappal később a hallottakra Karácsony Gergely.

A felvételen továbbá elhangzott Szabó Tímeának állítólagos CIA-kötődései is, melyről Gansperger Gyula beszélt.

December 13-án pedig az Index információ szerint a rendőrség párhuzamosan több helyen is házkutatásokat tartott a Városháza-gate kapcsán. Az ORFK sajtóügyelet ezt levélben erősítette meg a Mediaworks-Hírcentrumnak. Ha a hír igaz, akkor a vagyonkezelő Attila úti épületébe is bementek.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére