Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Újabb vádakkal illette Michael Roth hazánkat

888.hu

2021.06.22. 13:45

Ezúttal a pedofilellenes törvényt támadják a mások véleményét mindig tiszteletben tartó toleranciabajnokok.

 

Michael Roth szerint a pedofilellenes törvény sérti az Európai Unió értékeit, mivel megtiltja a 18 éven aluliak körében a homoszexualitás megjelenítését és népszerűsítését.

A német külügyminisztérium európai ügyekért felelős államminisztere szerint „az Európai Unió elsősorban nem egységes piac vagy valutaunió, hanem értékek közössége”, éppen ezért határozott üzenetet kívánnak küldeni Magyarországnak. Úgy látja, hogy hazánkban nem bánnak kellő tisztelettel a szexuális kisebbségekkel.

A német szélsőbaloldali politikus egyik nyilatkozatában már tavaly nyáron is antiszemitizmussal vádolta meg Magyarországot. Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára ezt akkor úgy kommentálta, hogy

van a német kormányon belül egy elszántan magyarellenes csoport, amelynek fanatikus zászlóvivője Michael Roth külügyi államtitkár, amely (csoport) rendszeres támadásokat intéz Magyarország és ezáltal a magyar–német kapcsolatrendszer egésze ellen”.

Azonban amikor Kovács Zoltán kikérte Roth véleményét arról a tényről, hogy az egyesült magyarországi baloldal az antiszemita nyilatkozatokba belebukott Bíró Lászlót támogatta, mélyen hallgatott.

De számos nyilatkozatban temette már a magyarországi demokráciát. Egy olyan politikus, aki előszeretettel szól bele más ország belügyeibe, miközben vélhetően el sem olvasta a törvény szövegét. Különben nem támadná újból Magyarországot azért, hogy az LMBTQ-lobbi előtt jóemberkedjen egy sort.

Arról is nyilatkozhatna, mi a véleménye például arról, hogy Németországban a migránsok beengedésével egyre növekszik az antiszemitizmus. Ugyanis már 2019-ben arról írt a Der Tagesspiegel című berlini lap, hogy emelkedett az antiszemita indíttatású bűncselekmények száma Németországban. Akkor a növekedés csaknem 10 százalékos volt.

Szóval éppen ennyire kell komolyan venni Michael Roth úr vádaskodásait. Amíg ők azt az utat választották, hogy importálják a migránsok tömegét a társadalmukba, és behódolnak az LMBTQ-lobbinak, addig Magyarország megmarad a normalitás talaján: nálunk a gyermekek védelme a legfontosabb.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére