Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Újabb felvételek jelentek meg Karácsony szolgálati autójának szabálytalanságairól

888.hu

2021.12.02. 08:30

Az M1 híradójában felidézték, hogy nemrég a főpolgármester autója a buszsávban előzött az Erzsébet hídon, néhány hete pedig a buszmegállóban várakozott.

 

A buszsávos előzéssel kapcsolatban a Mediaworks Hírcentrum megkérdezte Karácsony Gergelyt, aki azt mondta, hogy fegyelmi lesz az ügyből. Hangsúlyozta: reméli, hogy eddig csak egyszer fordult elő ilyen eset, majd hozzátette, hogy a sofőrje szégyelli magát.

Az M1 Híradójában arról is beszéltek: a Mediaworks Hírcentrum felvételei szerint valószínűleg korábban is elkövethetett szabálysértést a főpolgármester sofőrje,

Hatvanban ugyanis a hivatali autóval a buszmegállóban várakozott.

A Magyar Nemzetre hivatkozva az M1-en szerdán azt mondták, hogy „több száz milliós haszonra tehetett szert a fővárosi ingatlanmutyi egyik vevője”.

Az úgynevezett jutalékos rendszerben működtetett fővárosi ingatlaneladások egyik szereplője rögtön dupla áron próbált túladni egy 256 millió forintért megvásárolt telken”

– idézték a lapot.

Az M1 megkérdezte az ügyről Karácsony Gergelyt, aki szerint azonban nem merült fel, hogy egyes ingatlanokat áron alul értékesítettek volna.

A műsorban azt mondták, a korábban nyilvánosságra került hanganyagokból az derült ki, hogy

10 százalék lehet a jutalék mértéke a budapesti korrupciós modellben.

Ezért cserébe a főváros személyre szabottan írhatja ki a pályázatokat.

„Karácsony Gergely hetek óta hangoztatja, hogy szerinte nincs ügy” – mondták az M1-en. Hozzátették: a Városháza eladásáról szóló egyeztetés részleteit már a rendőrség is vizsgálja. Az ügyben eddig befolyással üzérkedés, csalás, vesztegetés, vesztegetés elfogadása, hivatali visszaélés és hűtlen kezelés elkövetésének gyanújával indult eljárás.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére