Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Újabb fejlemény Csárdi Antal lakásügyében

888.hu

2022.03.13. 17:50

Az LMP politikusának ügyében előkerültek a feljelentéshez csatolt iratok, amin Csárdi aláírása is szereppel.

 

Okirathamisítással gyanúsítja a parlament által neki bérelt lakás tulajdonosa az LMP-s politikust, ő azonban tagadja ezt. Itt vannak az ügyben tett feljelentéshez csatolt iratok, Csárdi aláírásával – számolt be róla Mandiner.

Előkerült a Csárdi Antal nevére kiállított meghatalmazás, amely szerint az ellenzéki összefogás képviselőjelöltje a Parlament által számára bérelt lakás

tulajdonosa nevében teljes körűen eljárhat a Nemzeti Közműveknél a lakossági földgázszolgáltatásokkal kapcsolatos ügyekben.

 

Az okirat szövege szerint „a Meghatalmazó feljogosítja a Meghatalmazottat, hogy a vonatkozó NKM földgázszolgáltatói Zrt. egyetemes szolgáltatási, NKM Földgázhálózati Kft. elosztói szerződéses jogviszonnyal kapcsolatos ügyeiben helyette és nevében eljárjon, jognyilatkozatot tegyen: teljes körűen”.

Mint arról korábban a lapunk is beszámolt, Csárdi Antal ellen a közelmúltban okirat-hamisítás miatt tettek feljelentést, és ügyében jelenleg nyomozás zajlik hamis magánokirat felhasználásának gyanúja miatt.A történet előzménye, hogy a politikus vitába keveredett a Parlament által számára bérelt lakás tulajdonosával, miután annak állítása szerint a politikus nem fizette a közüzemi számlákat, ezért a közműszolgáltató felfüggesztette a gázszolgáltatást, azaz „kikapcsolta a fűtést”. A feljelentésben az is szerepel, hogy Csárdi háromszázezer forintos közösköltség-tartozást halmozott fel.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére