Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros bevallotta, hogy csak a pénz érdekli, a társadalmi következmények nem

888

2020.11.22. 18:15

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője osztotta meg azt a felvételt, amelyen Soros beismeri, egyáltalán nem érdeklik tettei társadalmi következményei.

Amint előkerül Európában a migráns-vita, valahogy rögtön előkerül ez a Soros nevű amerikai dollármilliárdos is, és utasításokat ad a magyar baloldali pártoknak. Képes volt most is írni egy cikket (https://bit.ly/3m7RHBj), amiben közli velük, hogyan kell indulniuk majd a ‘22-es választáson. Ennek pedig Gyurcsány vezetésével az összes baloldali boldogan tesz eleget és szolgalelkűen tapsikol – írja közösségi oldalán Kocsis.

Szörnyű lehet ilyen megvásároltnak lenni, és szörnyű, hogy a baloldali politikusok egy spekuláns piszkos pénzéért bármikor készek arra, hogy elárulják Magyarországot.
Ne legyen senkinek kétsége: migránsok beengedését ígérték Sorosnak cserébe egy kis támogatásért.
Ők is és a brüsszeli elit tagjai is azért támadnak folyton, mert elutasítottunk minden javaslatot, ami bevándorlóországgá tenné a hazánkat. Most sincs másról szó, erről megy a vita. Csak már a szög is kibújt a zsákból. Sorostól nem áll távol, hogy beavatkozzon egy állam belügyeibe, sok országot tett már tönkre. Az alábbi videóban maga mondja el, hogy csak a pénz érdekli, a tetteinek a társadalmi következményei már kevésbé – számolt be a Fidesz frakcióvezetője vasárnap.

Az interjúban Sorostól megkérdezik:

Ön ennyire befolyásos?.

Erre azt mondja:

Nem, azt gondolom, hogy ez egy nagy félreértés. Alapvetően azért vagyok ott, hogy pénzt keressek. Nem tudok, és nem is figyelek a tetteim társadalmi következményeire.

 

Az interjúban Soros György azt is mondta: “versenyzőként azért kell versenyeznem, hogy győzzek”.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére