Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Sikerek esetén Karácsonyék nem mutogatnak hátrafelé

M. Kovács Róbert

2020.07.13. 17:35

„Ma egy színvonalas, pihenésre, beszélgetésre, sportolásra alkalmas helyet adtunk át. (...) Az új városvezetés élhetőbbé teszi és bővíti a zöldfelületeinket!” Ezekkel a szavakkal adta át nemrégiben az XI. kerületi Egyetemisták parkját a nagyközönségnek Gy. Németh Erzsébet, Karácsony jobbkeze a hírhedt baloldali fake news gyár, az ezalenyeg.hu beszámolója szerint. Milyen kár, hogy erről a beruházásról még akkor döntöttek, amikor a fővárost Tarlós István, Újbudát pedig dr. Hoffmann Tamás vezette.

Érdekes módon, ha valamit gyurcsányosan „elk..nak”, akkor Karácsony Gergely és a fővárosban köré ültetett DK-holdudvar is azonnal képes hátrafelé mutogatni, „elmúltkilencévezni”, de

ha valamivel villogni lehet, akkor szóba sem kerül, hogy az egyébként az előző városvezetés érdeme.

Vasárnap Karácsony főpolgi lelkesen osztotta meg Facebook-oldalán az újbudai megújított Egyetemisták parkjának átadásáról szóló hírt.

Rengeteg árnyas pad, nyugágy és még több sportolási lehetőség a Petőfi híd lábánál elkészült parkban!

A baloldali propagandaoldalak a park átadásáról szuperlatívuszokban fogalmazva áradoztak. A volt komlói MSZP-s polgármester fia, Páva Zoltán tulajdonában lévő hírhedt Karácsony-nyaló „ezalenyeg.hu” egyenesen azt írta:

Régóta várta már az egyetemi diákság, hogy megfelelő körülmények között pihenhessék ki a tanulás fáradalmait a Petőfi híd lábánál. Az álmuk most végre valóra vált, hiszen a park a főváros pénzén végre megújulhatott. Tartalmas kikapcsolódás! A parkot Gy. Németh Erzsébet, főpolgármester-helyettes és Bakai-Nagy Zita, újbudai alpolgármester adta át. A DK politikusai kijelentették: »Ma egy színvonalas, pihenésre, beszélgetésre, sportolásra alkalmas helyet adtunk át. A városban élők számára minden az aktív kikapcsolódásra, testedzésre kialakított minőségi terület rendkívül értékes.« Az új városvezetés élhetőbbé teszi és bővíti a zöldfelületeinket!”

Csodálatos időutazás: mintha csak 1950-ben járnánk és az akkori Szabad Nép, vagy jogutódja, a Népszabadság számolna be a szovjet mintájú Úttörő áruház átadásáról.

Csak egy a bökkenő:

ehhez a parkhoz Karácsonynak és DK-s sameszainak, Gy. Némethtől a kerületi, „Hitler-méltató” László Imre polgármesteren át annak átadón feszítő alpolgármesteréig mindenkinek annyi köze van, mint e sorok szerzőjének.

A parkot ugyanis a „Budapest 2019 – Európa Sportfővárosa” program keretében újították fel, amelyre az akkor fővárosi és kerületi vezetés állami támogatással biztosította a forrásokat. A park munkálatait megelőző közbeszerzést 2019 augusztusában kiírták és elfogadták rá a legjobb ajánlatot. A 2019 őszén zajlott vezetőváltás után mindössze annyi történt, hogy

a „változó igényekre” és az „időjárásra” hivatkozva a munkálatok megkezdését elhalasztották úgy, hogy az átadás májusban legyen.

(Naná, milyen jó az első jó időben átadni valamit, amit a lesajnált elődök hoztak össze...)

De mivel a koronavírus-járvány közepén nem volt érdemes parkot átadni, hát azt is inkább mostanra halasztották, hogy így Karácsony gyurcsányista jegyellenőre feszíthessen egyet a fotókon.

Hogy is van az a mondás az idegen tollakkal?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére