Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Sajtószabadság baloldali módra – na, elmentek ti a...

M. Kovács Róbert

2021.05.19. 19:00

Karácsony felháborodik a kérdésen, amelyik a hazudozását firtatja, a Böszme a sarokban krákog rosszallóan, sameszaik válaszok nélkül hagyott kérdésekkel és lózungokkal etetik a nekik nemtetsző médiumokat. Ez ma a baloldal „sajtószabadsága”, aminek sérülékenységével Brüsszelben hakniznak. Hát mennyire vastag az arcbőrötök?!

 

Napok óta agyalok, mennyire fontos, hogy olyan ember akar miniszterelnök lenni, aki az Európai Tanács üléseinek szünetében képtelen két mondatot váltani egy másik kormányfővel tolmács nélkül. Óriási hátrány lehet, ha egy ország miniszterelnöke nem ért szót bizalmasan a „nagyokkal”, extrém esetben

Karácsony Gergely hiányos nyelvtudása miatt arra is ébredhetünk egy reggel, hogy az új magyar-román határ a Duna vonalánál húzódik.

Oké, oké, ez persze csak rossz vicc... De az is, hogy

egy ember, aki évek óta össze-vissza beszél a saját nyelvtudásáról, tudományos fokozatáról, veszi magának a bátorságot, hogy hiteles embernek, hiteles politikusnak állítsa be magát.

De most már még ahhoz is, hogy megmondja egy újságírónak, mit kérdezhet tőle, ha pedig nem azt teszi, akkor kijelenti: szégyellje magát!

Karácsony Gergely, aki

háttértámogatás nélkül csak a kezét képes tördelni, és idiótán vigyorogni, Gyurcsánnyal a háta mögött az erkölcsiség lánglelkű oszlopává válik, aki kiosztja kérdezőjét.

Azok után, hogy előtte Rónai Egon barátságos mosolya mellett próbálta elmagyarázni az ATV-n: a nyelvtudása és tudományos fokozata okán felmerült kétségekről ő nem tehet,

mások írnak róla össze-vissza mindent.

Ezzel csak egy baj van: az elnöklése alatt működő párt oldalán és a Karácsony Gergely személyét népszerűsíteni hivatott személyes honlapon is hosszú évekig szerepelt a mondat, miszerint:

2007-ben az ELTE AJTK Politikatudományi Intézetében PhD fokozatot szerzett„.

Tisztelettel felhívnám a főpolgármester figyelmét arra, hogy

ez nettó hazugság.

Olyan fakenews, amit nem ismeretlen oldalak állítottak róla, hanem a saját oldala és a saját pártja oldala.

Ez nem véletlen hiba, ez tudatos hazugság.

Úgyhogy, ha ezek után valaki arról érdeklődne nála, mégis mi a fene történt, akkor neki

annyi erkölcsi alapja van felháborodni, mint egy kizsebelt rablógyilkosnak.

Nála vastagabb arcbőrrel csak a ”főnöke„ rendelkezik, aki a kérdés során a háttérben csóválja a fejét, és köszörüli a torkát rosszallóan. Ez

a leokádott erkölcsi kilométerkő az a Gyurcsány Ferenc, aki a saját népe ellen vezényeltetett lovasrohamot, szétverte a magyar gazdaságot, szemrebbenés nélkül hazudott 10 millió magyar szemébe,

most mégis azt állítja, hogy majd ”ő vezeti vissza Magyarországot Európába„.

Mivel, te böszme? Kardlappal?!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Elkezdődött Salvini pere, amely azért indult, mert nem engedett kikötni egy migránstaxit

A korábbi olasz belügyminisztert egy afrikai migránsokat Európába taxizó NGO perelte be, mert még 2019-ben hetekig nem engedte kikötni az egyik hajójukat.

Köthet-e paktumot Sorossal Márki-Zay migrációügyben, ahogy a kanadai kormányfő tette?

Köthet-e paktumot Sorossal Márki-Zay migrációügyben, ahogy a kanadai kormányfő tette?

Hódmezővásárhely polgármestere kanadai mintára telepítené be a migránsokat Magyarországra. De miért épp Kanadát veszi alapul a baloldal legújabb üdvöskéje? Ha kicsit a dolgok mögé nézünk, kiderül, hogy Justin Trudeau kanadai miniszterelnök migrációügyben paktumot kötött többek között Soros György nemzetközi tőzsdespekuláns Nyílt Társadalom Alapítványával.

A Facebook szándékosan cenzúrázza a konzervatív-jobboldali hírportálokat

A Facebook szándékosan cenzúrázza a konzervatív-jobboldali hírportálokat

A vállalat a 2016-os választások után két olyan eszközt is használt, amely aránytalanul nagy kárt okozott a konzervatív kiadóknak. A The Journal prezentálta a Facebook belső kutatását, amely szerint ha mindkét eszközt eltávolítanák, akkor a Breitbart News forgalma 20 százalékkal, a Washington Timesé 18 százalékkal, a Western Journalé 16 százalékkal, az Epoch Timesé pedig 11 százalékkal nőne. Végül a Facebook az egyik eszközt eltávolította, míg a másikat megtartotta, azonban nem világos, hogy melyiknek volt nagyobb hatása a forgalomra.

Kilépett a DC-től, mert elege lett a woke-kultúrából

A DC Comics munkatársa kilépett a cégtől, mivel elege van abból, hogy a képregények a felvilágosult baloldal narratíváját képviselik.

Orbán Viktor: Egymásra számíthatunk!

A miniszterelnök a Facebook-oldalán osztott meg képeket.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére