Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Őrület: Dobrev egyenesen büszke Gyurcsány hazugságbeszédére

Horváth K. József

2021.05.27. 13:10

Nem kétséges, hogy Gyurcsány 80 százalékos elutasítottsága alapvetően az őszödi beszédben s az annak nyomán a társadalomra zúdított gazdasági csőd következményeiben, a súlyos megszorításokban gyökerezik.

 

Épp ezért döbbenetes hallgatni, amikor Gyurcsány legközelebbi munkatársai még a hazugságbeszéd 15 éves évfordulóján is képesek szidolozni a főnök gallérját.

A szexbotránya miatt parlamenti mandátumáról is lemondani kényszerült Gréczy Zsolt tegnap az ATV A nap híre című műsorában azt volt képes mondani, hogy Gyurcsány nem bukott bele az őszödi beszédbe. Azt magyarázta, hogy Gyurcsány nem volt sem miniszterelnök, sem pártelnök, amikor a Fidesz kétharmaddal győzött. Hozzátette, 2006. október 6-án Gyurcsány bizalmi szavazást kért maga ellen, amit megnyert.

Maszatos kezű Gréczyn jól látszott, azért érkezett a stúdióba, hogy belekapaszkodjon az utolsó szalmaszálba, ami Gyurcsány renoméja mentegetéséhez, a tapasztalatlan fiatalok félrevezetéséhez a műsor révén kínálkozott.

De ez még Holoda Attila számára is emészthetetlen volt. Aláhúzta, ha abban a helyzetben bizalmi szavazást kért, az azt jelenti, hogy a lemondás felelősségét átadta másnak, ami kétségbevonhatatlan.

Dobrev Klára még messzebre ment. „Én mérhetetlenül büszke voltam arra a beszédre” – értékelte, ami a választási csalás nyilvános beismerése volt. Aztán történelemhamisítással folytatta, amikor a 2006-os véres eseményekkel kapcsolatban azt mondta: „Nagyon sok rendőr megsérült, több rendőr sérült meg súlyosan, mint tüntető.”

Egyszerűen fenyegető ez a magatartás.

A Gyurcsány-pártiak Gréczy-féle törpe kisebbsége ma sem átall a 2002 és 2008 közötti kormányzásról a Böszme sikereként beszélni. Ez azt jelenti, hogy ha Gyurcsányék netán hatalomra kerülnének 2022-ben, minden rosszat elkövethetnének a magyarokkal szemben. Akár megismételhetnék 2006-ot is, mert az egyenesen büszkévé teszi Magyarország kormányfőaspiránsát.

És a külső erők, Brüsszel és Soros által támogatott, de ezt a kapcsolódást folyton letagadó, hatalmas méretű baloldali sajtónyilvánosság segítségével még meg is próbálnák elhitetni az emberekkel, a tapasztalatlan fiatalokkal, hogy Gyurcsány bűntelen.

Csak remélni lehet, hogy ezt a bűnben fogant Gyurcsány–Dobrev-tervet a magyar választók egyszerűen kidobják a kukába.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére