Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem lát az álló mellbimbóktól a baloldal lakájpublicistája?!

Prokaj Dávid

2020.09.16. 13:45

„Ez az álló mellbimbós, egyébként izgalmas sztorit miért csak most osztotta meg velünk?” – teszi fel a provokatív kérdést publicisztikájában Németh Péter, a HírKlikk vezető tanácsadója Gregor Bernadett SZFE-ügyben tett kiállása okán. Csak ott a bibi, hogy a művésznő nem most mesélt erről először. Tévedni (hazudni) tudni kell...

A balodal tulajdonában lévő Népszava tiszteletbeli főszerkesztője, Németh Péter legfrissebb Hírklikken megjelent írásában azt vizionálta, hogy Gregor Bernadett, az Újszínház színművésze elé állhatott egy nagy fekete autó a kormány embereivel arra kérvén őt, hogy nyilatkozzon zaklatási élményeiről, amelyeket annak idején a Színház- és Filmművészeti Egyetemen szenvedett el.

Mint állítja: Balázs Péter Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésszel együtt nem más miatt álltak az utóbbi pár napban a nyilvánosság elé az SZFE oktatási színvonalát és rendjét erősen kritizáló véleményükkel, mint hogy lojalitást kért tőlük a kormány a tavaly kapott díjaikért és támogatásokért cserébe.

Így őket a rendszer kegyeltjeinek láttatja, akiknek nem lehet önálló véleményük.

Képzelgéseit úgy próbálja alátámasztani, hogy:

Gregor tavaly Jászai-díjat kapott a kormánytól, Balázs pedig milliárdokat a színházához”.

Ezzel nem kevesebbet véleményez, mint hogy az összes Jászai Mari-díjas művész és művésznő kiállna az új kuratórium mögött.

Ez azonban nincs így, ugyanis

a művészek többsége nem alkot véleményt és nem áll egyik oldal mellé se, ahogyan az egyetem jelenlegi hallgatóinak sokasága is passzív magatartást tanúsít a sztrájkkal kapcsolatosan,

és csak azt várják, hogy nyugalom legyen az egyetem körül.

A 888-nak adott korábbi nyilatkozatában a baloldali publicista célkeresztjébe került Gregor Bernadett maga is úgy fogalmazott, hogy:

hiszek abban, hogy a változás jót tehet, és nagyon remélem, hogy sor fog kerülni valamiféle párbeszédre, mert indulatokkal nem lehet ezt a kérdést megoldani. Azt meg végképp nagyon sajnálom, hogy ebből politikai kérdést csináltak, mert nincs olyan, hogy jobboldali meg baloldali színjátszás. Jó színház van meg rossz színház van.”

Sőt: Németh Péter arra alapozza állítását, amellyel a rendszer kegyeltjeként igyekszik beállítani Gregort, miszerint nem érti, hogy

ezt az álló mellbimbós, egyébként izgalmas sztorit miért csak most osztotta meg velünk? Ugye nem azért, mert megérkezett a nagy fekete autó, emlékeztetve őt arra, hogy a hatalom egyszer majd kér valamit tőle… Nem egy új színházat, hanem egy régit…”

Azon túl, hogy a baloldali lakájpublicista olcsó poént süt el a Gregor Bernadettet társulatában tudó Újszínházzal kapcsolatban (bocsánat, kedves Péter, csak a rend kedvéért: a színház neve egybe írandó…), azt is

elfelejti közölni olvasóival, hogy Gregor Bernadett ezt a történetet már 2017 novemberében elmesélte a Story Magazinnak,

a felvételin ért atrocitásokról tehát nem most számolt be először a nyilvánosság előtt.

Persze egy újszülöttnek minden vicc új, de a 70-ik életévét taposó publicista e kortól már igen messzire került. Persze nem olyan messzire, hogy egy egyszerű google-kereséssel ne védhette volna ki azt, hogy

hazugsággal támassza alá politika-vezérelt mondandóját.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Nyilatkozatba foglalták a térség országai azt, hogy megtisztítják a Balti-tengert

Nyilatkozatba foglalták a térség országai azt, hogy megtisztítják a Balti-tengert

A Balti-tenger térségének országai – egyben az Európai Unió tagállamai – hétfőn videókonferencia keretében közös nyilatkozatban foglaltak állást a Balti-tenger szennyeződése ellen.

Málta magának követeli az őscápafogat, amelyet György brit herceg kapott ajándékba

Málta magának követeli azt az ősi óriáscápafogat, amelyet György brit herceg a hétvégén kapott ajándékba Sir David Attenborough világhírű természetfilmestől új filmje bemutatása alkalmából.

7:59 – A nap legfontosabb hírei!

7:59 – A nap legfontosabb hírei!

Lemondásra szólította fel az EB alelnökét Varga Judit | Szja-mentesek lehetnek a munkavállalói koronavírustesztek | Karácsony száműzné Szent István szobrát a róla elnevezett parkból.

Nemzetközi képzési központot hoznak létre a debreceni Atommagkutató Intézetben

A debreceni Atommagkutató Intézet (Atomki) és az Isotoptech Zrt. konzorciuma a Széchenyi 2020 programban Nemzetközi Radiokarbon AMS Kompetencia és Képzési Központot hoz létre, a több mint 1,8 milliárd forint összköltségű beruházás az Európai Unió Európai Regionális Fejlesztési Alap csaknem 1,4 milliárd forintos támogatásával készül el – közölte az Atomki az MTI-vel.

„Egészpályás letámadás kell az LMBTQ-lobbi ellen” – bekeményít a veszprémi jobboldal

„Egészpályás letámadás kell az LMBTQ-lobbi ellen” – bekeményít a veszprémi jobboldal

A hétvégén megalakult, egész pontosan újjáalakult az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) veszprémi csoportja. Az eseményt követően Halmay Gábor veszprémi IKSZ-elnök, valamint Nacsa Lőrinc, a szervezet országos vezetője nyilatkozott a 888-nak.

Mohács 5 tanulsága

Mohács 5 tanulsága

A vasárnapi mohácsi időközi választásra reflektálva írt bejegyzést a Nézőpont Intézet, ahol a polgármesterjelöltek mellett, képviselőket is választottak. Ennek a választási eseménynek öt fontos tanulságát szedte össze most a Nézőpont.

Karácsony száműzné Szent István szobrát a róla elnevezett parkból

Karácsony száműzné Szent István szobrát a róla elnevezett parkból

A szerdai közgyűlésre benyújtott előterjesztés szerint Szent István, az államalapító király szobrát az eredeti tervvel ellentétben nem Budapest egyik kiemelt helyén állítaná fel a baloldali vezetés, hanem a XIX. kerületi Templom téren – közölte a Fidesz-KDNP fővárosi képviselőcsoportja.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére