Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem lát az álló mellbimbóktól a baloldal lakájpublicistája?!

Prokaj Dávid

2020.09.16. 13:45

„Ez az álló mellbimbós, egyébként izgalmas sztorit miért csak most osztotta meg velünk?” – teszi fel a provokatív kérdést publicisztikájában Németh Péter, a HírKlikk vezető tanácsadója Gregor Bernadett SZFE-ügyben tett kiállása okán. Csak ott a bibi, hogy a művésznő nem most mesélt erről először. Tévedni (hazudni) tudni kell...

A balodal tulajdonában lévő Népszava tiszteletbeli főszerkesztője, Németh Péter legfrissebb Hírklikken megjelent írásában azt vizionálta, hogy Gregor Bernadett, az Újszínház színművésze elé állhatott egy nagy fekete autó a kormány embereivel arra kérvén őt, hogy nyilatkozzon zaklatási élményeiről, amelyeket annak idején a Színház- és Filmművészeti Egyetemen szenvedett el.

Mint állítja: Balázs Péter Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésszel együtt nem más miatt álltak az utóbbi pár napban a nyilvánosság elé az SZFE oktatási színvonalát és rendjét erősen kritizáló véleményükkel, mint hogy lojalitást kért tőlük a kormány a tavaly kapott díjaikért és támogatásokért cserébe.

Így őket a rendszer kegyeltjeinek láttatja, akiknek nem lehet önálló véleményük.

Képzelgéseit úgy próbálja alátámasztani, hogy:

Gregor tavaly Jászai-díjat kapott a kormánytól, Balázs pedig milliárdokat a színházához”.

Ezzel nem kevesebbet véleményez, mint hogy az összes Jászai Mari-díjas művész és művésznő kiállna az új kuratórium mögött.

Ez azonban nincs így, ugyanis

a művészek többsége nem alkot véleményt és nem áll egyik oldal mellé se, ahogyan az egyetem jelenlegi hallgatóinak sokasága is passzív magatartást tanúsít a sztrájkkal kapcsolatosan,

és csak azt várják, hogy nyugalom legyen az egyetem körül.

A 888-nak adott korábbi nyilatkozatában a baloldali publicista célkeresztjébe került Gregor Bernadett maga is úgy fogalmazott, hogy:

hiszek abban, hogy a változás jót tehet, és nagyon remélem, hogy sor fog kerülni valamiféle párbeszédre, mert indulatokkal nem lehet ezt a kérdést megoldani. Azt meg végképp nagyon sajnálom, hogy ebből politikai kérdést csináltak, mert nincs olyan, hogy jobboldali meg baloldali színjátszás. Jó színház van meg rossz színház van.”

Sőt: Németh Péter arra alapozza állítását, amellyel a rendszer kegyeltjeként igyekszik beállítani Gregort, miszerint nem érti, hogy

ezt az álló mellbimbós, egyébként izgalmas sztorit miért csak most osztotta meg velünk? Ugye nem azért, mert megérkezett a nagy fekete autó, emlékeztetve őt arra, hogy a hatalom egyszer majd kér valamit tőle… Nem egy új színházat, hanem egy régit…”

Azon túl, hogy a baloldali lakájpublicista olcsó poént süt el a Gregor Bernadettet társulatában tudó Újszínházzal kapcsolatban (bocsánat, kedves Péter, csak a rend kedvéért: a színház neve egybe írandó…), azt is

elfelejti közölni olvasóival, hogy Gregor Bernadett ezt a történetet már 2017 novemberében elmesélte a Story Magazinnak,

a felvételin ért atrocitásokról tehát nem most számolt be először a nyilvánosság előtt.

Persze egy újszülöttnek minden vicc új, de a 70-ik életévét taposó publicista e kortól már igen messzire került. Persze nem olyan messzire, hogy egy egyszerű google-kereséssel ne védhette volna ki azt, hogy

hazugsággal támassza alá politika-vezérelt mondandóját.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Minden, amit tudnod kell Leyen migrációs paktumáról | ELEMZÉS

Minden, amit tudnod kell Leyen migrációs paktumáról | ELEMZÉS

Hogyan zajlana a tehermegoszlás? Milyen veszélyes kiskapuk vannak az apró betűs részben? És a legfontosabb: most akkor lesz kvóta vagy sem?

Novák Katalin: a családalapítás előtt állók számíthatnak az állam segítségére

A családalapítás előtt állók számíthatnak az állam, és azon keresztül a többi magyar ember segítségére – hangsúlyozta az október 1-jétől hivatalba lépő családokért felelős tárca nélküli miniszter a Mandiner online kiadásában szerdán megjelent interjúban.

A hét vicce: sztrájkot tartanak holnap az önkényesen elfoglalt SZFE dolgozói

A hét vicce: sztrájkot tartanak holnap az önkényesen elfoglalt SZFE dolgozói

Lehet, hogy egész délután zárva lesz a büfé és a sötétben fórumoznak az SZFE épületét elfoglaló (senkire sem) hallgatók. Bizony!

„A kárpátaljai magyar közösség továbbra is számíthat a kormány támogatására”

A kárpátaljai magyar közösség a jövőben is számíthat a magyar kormány feltétlen támogatására, mert egymás nélkül sem a kisebbség, sem az anyaország nem tud erős, sikeres és teljes lenni – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Beregszászon a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola tanévnyitóján, amelyen az iskola Rákóczi-díjjal tüntette ki a magyar diplomácia vezetőjét.

Ez történt ma

Ez történt ma

A mai legfontosabb írásaink egy cikkben.

Nagy-Britanniában a vállalatok nem készültek fel a BREXIT utáni kereskedelemre

A brit vállalatoknak nem egészen a negyede tartja magát teljesen felkészültnek arra, hogy a jövő évtől megváltoznak Nagy-Britannia és az Európai Unió kereskedelmének szabályozói – mondta szerdán a brit kormány munkáját összehangoló kabinetiroda miniszteri rangú vezetője. Hozzátette: a kormány elméleti forgatókönyvei alapján emiatt akár súlyos fennakadás is kialakulhat a kontinensre vezető legforgalmasabb átkelő útvonalakon.

Járvány ide, járvány oda, Alan Kurdi megállíthatatlan

Járvány ide, járvány oda, Alan Kurdi megállíthatatlan

Marseille partjaihoz szállít 125 migránst az Alan Kurdi embercsempész-hajó.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére