Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Müller Cecíliát provokálta Szabó Tímea | VIDEÓ

888.hu

2020.11.05. 11:30

Párbeszédes tempó.

A Parlament folyosóján támadta le Müller Cecíliát Szabó Tímea. A Párbeszéd frakcióvezetője hosszú perceken keresztül zaklatta és provokálta az országos tiszti főorvost, akit aztán követni kezdett. Szabó Tímea az erről készült videót büszkén osztotta meg közösségi oldalán.

Már csak azért is érdekes Karácsony Gergely párttársának viselkedése, mert pár hónapja még erősen bagatellizálta a pandémiát és annak veszélyességét. Akkor arról beszélt, hogy a kórházi ágyak kiürítése miatt többen haltak meg, mint maga a járvány miatt, és feleslegesnek nevezte a kormány megelőző intézkedéseit.

A Hír TV újságírója kíváncsi lett volna, hogy Tordai Bence, a Párbeszéd frakcióvezető-helyettese mit szól képviselőtársa viselkedéséhez, a baloldali politikus azonban – a csatornával szembeni bojkottra hivatkozva – nem adott érdemi választ.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter azonban kifejtette a véleményét: szerinte alapvető erény az idősebbek tisztelete, akkor is, ha ezt az erényt Szabó Tímea nem gyakorolja.

(A Hír TV nyomán)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére