Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megtanítjuk számolni az Indexet

888.hu

2022.04.29. 16:00

Csak hazugsággal tudta bevédeni betyárbecsületből a balliberális RTL Híradót.

 

Nagyot megy mostanában az Index. Úgy tűnik, a számokkal nem tudnak mit kezdeni. Emlékezetes, múltkorában a hollandiai liszt fogott ki rajtuk – de legalább bocsánatot kértek.

Most pedig azt nem tudták megszámolni, hogy az RTL Klub riportere hány kérdést tett fel a csütörtöki Kormányinfón.

Az Index a következő címmel írt a történtekről: „Az RTL riportere csak egyetlen kérdést tehetett fel a Kormányinfón”.

 

Az RTL Híradó riportere viszont csak egyetlen kérdést tehetett fel, mert Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a második témakörnél elvette tőle a szót.”

– írják.

Segítünk nekik számolni!

 

1. Olvasható-e olyasmi [az Európai Bizottság levelében – a szerk.], hogy a gyermekvédelmi törvényen kellene-e változtatni?

2. Akár említés szintjén is – kérdésben, bármiben -, érintik-e ezt a kérdést?

3. Ön olvasta ezt a levelet? Csak emlékszik arra, hogy van-e szó ilyesmiről?

4. Mik azok a konkrét területek, ahol javulást várnak, és van-e olyan terület amit a kormány jogosnak tart?

[Ezt követőn Gulyás Gergely több ilyen területet is elkezd felsorolni, megemlítve közte az „európai uniós pénzekkel kapcsolatos visszaélésekkel összefüggésben megfogalmazott elvárásokat”. Erre jön a következő kérdés az RTL-től, nem megvárva azt, hogy megválaszolja az előzőt – a szerk.]

5. Ezek milyen elvárások?

6. Idén aláírják-e a megállapodásokat az RFF-ről (Helyreállítási és Ellenállóképességi Eszköz) ?

7. Május 31-ével véget ér a veszélyhelyzet, és megszűnik az egészségügyi dolgozók felmondási tilalma is. Számítanak-e felmondási hullámra, ha igen, milyen mértékűre, illetve tudnak-e bármi ajánlatot tenni akár az egészségügyi szakdolgozóknak, akiknek a körében a legnagyobb az elégedetlenség?

8. Magyarország volt az első európai ország, aki jelezte, hogy egyből elfogadják a Gazprom szerződésmódosítási kérelmét. Ezt miért tartották fontosnak rögtön az elején, mindenféle európai álláspont közös kialakítását megelőzően bejelenteni?

 

Ezeket a kérdéseket Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter mind-mind készségesen, és jó hosszan megválaszolta. Az ellenzéki média egyik zászlóshajójának képviselője megközelítőleg 10 percet kapott, mint ahogyan a többi sajtómunkatárs is a helyszínen. A Pesti Srácok újságírója például csak egyet kérdezett, így tehát még azt sem lehet azt állítani, hogy kivételeznek.

 

Egy ponton azonban a szóvivő asszonynak meg kellett szakítania a RTL-es riportert, hiszen másoknak is lehetőséget szerettek volna adni a kérdéseik feltevésére. Ezt azonban zokon vette a riporter, és

 

durcás óvodásként hepciáskodni kezdett, hogy ő mennyire el van nyomva ebben az országban, ahol nem tehet fel kérdéseket a jobboldali politikusoknak.

 

A Kormányinfó végén – miután a kínos szópárbaj végén megígérték –, visszaadták a szót a kötekedő riporternek, hogy feltehessen még egy utolsó kérdést. Ezt se sikerült betartania, hiszen még 2 (!!) darab kérdéssel feltartotta a kormányülésre készülő Gulyás Gergelyt.

A következő kérdések maradtak még benne:

 

1. Van-e olyan, akár időbeli, és főleg akár költségbeli határ, ami után már egyszerűen nem lesz fenntartható a költségvetés mostani szerkezete? (...) A kormány számításai szerint szükség van-e kettő évig tartó kiigazításra, és mik azok a számok, amik mentén a rezsicsökkentés fokozatosan leépítésre kerülhet, vagy egyáltalán szükség van-e erre?

2. A falusi CSOK határideje is lejár június 30-cal. Tárgyaltak-e róla, hogy ezt meghosszabbítják?

 

Összességében tehát – ha jól számolunk, márpedig mi kijártuk az általános iskolát – a tegnapi nap folyamán minimum 10 darab kérdést (!!) tett fel az RTL Klub abban az országban, amelyet folyamatosan a médiapluralizmus hiányával, valamint a szólás- és sajtószabadság lábbal tiprásával vádolnak.

A gyanútlan és óvatlan olvasó már rögtön diktatúrát és elnyomást kiáltana ezt látván, azonban a 888.hu segít megmutatni a balliberális jó tollúaknak, valamint olvasóiknak a valóságot.

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére