Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megszólalt a baloldal álmentőse: a kamuvideós Korózs tudatosan hazudott

888.hu

2020.12.02. 11:30

Németh Athina azt állítja, hogy Korózs Lajos meghamisította a szavait.

Németh Athina a nyáron vált ismertté, amikor Korózs Lajos MSZP-s országgyűlési képviselő videójában hazudozott. Az addig ismeretlen nő mentősnek kiadva magát azt állította, hogy a kórházak kiürítése miatt a hazaszállított betegek kilencven százaléka meghalt. Hamar kiderült, hogy Németh sem az Országos Mentőszolgálatnál (OMSZ), sem betegszállító cégeknél nem dolgozott mentősként, sőt, még annál a Samaritanus Mentőszolgálatnál sem alkalmazták, amit munkahelyeként mutatott be.

Ennek ellenére az álmentős állításai komoly karriert futottak be, több nemzetközi portál is átvette mondatait, ráadásul a Soros-féle Human Rights Watch idézte őt.

Németh Athina a baloldal messiása volt, még a Korózs-féle kamuvideó előtt Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke is hivatkozott rá.


A Ripost című lapnak sikerült megtalálnia az álmentős nőt, aki

azt állítja, hogy az MSZP politikusa szándékosan csalt és hazudott vele kapcsolatban.

Németh szerit őt csak felhasználták Korózsék, tudatosan meghamisították a szavait, hiszen soha nem állította, hogy mentős lenne az Országos Mentőszolgálatnál. Fogalma sem volt róla, hogy az Országos Mentőszolgálat bekerül majd a videóba.

Vele Korózs kávéházi környezetben vett fel egy interjút, amit később a tudta nélkül meghamisítottak. A nő csak a felvétel internetre kerülése után értesült arról, hogy a videóban Korózs úgy beszél róla, mintha ő főállású mentőtiszt lenne, és odaáll az Országos Mentőszolgálat épülete elé.

Amikor először láttam a videót és benne az Országos Mentőszolgálatot, azonnal tiltakoztam. Közöltem, hogy ez nem lesz jó, ez így hazugság, de erre az volt a válasz, hogy ez őt nem érdekli, és már feltette az internetre. Nálam akkor elszakadt a cérna. Korózs pontosan tudta, hogy sosem dolgoztam a mentősöknél, tehát tudatosan hazudott. Én az Országos Mentőszolgálatot az interjúban ki sem ejtettem a számon. De Korózs erőltette, az volt a válasza, hogy „hát, csak nem harckocsi vitte haza a kórházból a betegeket”. Amikor tiltakoztam, Korózs bunkó módon elhajtott, hogy aztán én vigyem el a balhét”

– mondta a nő.

Németh Athina szerint Korózs Lajos egy „böszme hazudozó”, aki „bábként használta”.

Szóval kimondom nyíltan, szerintem Korózs egy böszme hazudozó. Mondjam magyarul? Tapló. Én a bábja voltam. Szerintem engem csak fel akart használni a nagy hazudozáshoz. Nemcsak az OMSZ-t akarta megbuktatni, de még Káslert is. Ezért hamisította meg az interjúmat. Szánalmas, hogy aztán velem akarja elvitetni a balhét. Azóta nem beszéltem vele, nem is kerestük egymást, valószínűleg nem is fogjuk”

– fogalmazott a nő a Ripostnak.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére