Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Meghozott egy jó döntést Karácsony, rögtön kapja a kritikát a baloldali megmondóemberektől

888 - Magyar Nemzet

2021.02.05. 10:17

A keresztényellenes környezetügyi szakértő elbocsátása nagy visszhangot váltott ki a baloldalon – írta meg a Magyar Nemzet.

 

Sokkal nagyobb baj van, mint valaha gondoltam volna”

– írta közösségi oldalán Lattmann Tamás. A 2018-as választás előtt a baloldal miniszterelnök-jelöltjének felajánlkozó jogász Békés Gáspár menesztésének hírére reagált ezzel. Posztjában kitért arra is, hogy az „ún. ellenzék” semmilyen módon nem állt ki Békés mellett.

A Magyar Nemzet megjegyzi, hogy ezzel kapcsolatban önmagát is párhuzamba állította Békés Gáspárral; Lattmann Tamást ugyanis a Nemzeti Közszolgálati Egyetemről menesztették, miután nagy nyilvánosság előtt azt sugalmazta, hogy a jobboldali intézményekben dolgozó fiatal női alkalmazottak szexmunkát is végezhetnek a munkahelyükön. – Vajon milyen funkcióik vannak még? – kérdezte akkor Pikó András a Facebook-oldalán, ahol a baloldali polgármester egy Párkányi Eszter-interjút osztott meg. A 2018-ban három kamuszerű párt jelöltjeként végül miniszterelnök-jelöltté avanzsált Lattmann azóta egy tízezres Facebook-oldalt működtet, ahol aktívan támogatja az ellenzéki törekvések egy részét,

Karácsony Gergely döntéséről viszont azt is írta: nem volt gerinces húzás.


Elég szelektív az érzékenységetek, kedves köztársaságpártiak”

– írta az eset kapcsán Ceglédi Zoltán.

A baloldali politikai elemző az elmúlt évben 800 ezer forintos havi fizetésért adott tanácsokat Donáth Annának, a Momentum EP-képviselőjének, nem sokkal ennek kiderülése után a szerződést felbontották, de a jelek arra utalnak, hogy nem távolodott el teljesen az olimpiaellenes párttól. A Momentum közvetlenül azután állt a járvány alatti újranyitás ügye mellé, miután Ceglédi azt nyilatkozta, hogy a párt, amely ezt az üzenetet zászlajára tűzi, jövőre biztosan be fog jutni a parlamentbe.

A politikai elemző azt is írta, hogy Békés Gáspár gondolatával ugyan nem ért egyet, de ha a nevezett szakértő Kispesten kokainozna, az egyesült ellenzék prominensei még azt is letagadnák, hogy felismerték. Pláne nem rúgnák ki – jegyezte meg a Gajda Péter-féle önkormányzat botrányos ügyeivel párhuzamba állítva Békés Gáspár esetét.

A környezetügyi szakértő botrányt okozó megnyilvánulásaival egyetértett viszont Konok Péter, aki egyedül a keresztelést nem tiltaná be, de mint írta, a csecsemők megkeresztelése felvet bizonyos alkotmány- és emberjogi, illetve egyéb kérdéseket, a Don-kanyarban elesettek pedig szerinte sem voltak hősök. A Simicska-féle, évekkel ezelőtt baloldalivá áthangolt Hír TV állandó vendégeként ismertté vált szélsőbaloldali történész azt is írta, reméli, hogy

Varga Juditot és a NER »bűnözőit« egyszer majd bíróság elé állítják, és el is ítélik.”

 

Konok Péter bejegyzésében hozzáfűzte, hogy szerencsére nem dolgozik a Karácsony Gergely vezette „ellenzéki”, „demokratikus” városházának, ezért vállalhatja a magánvéleményét anélkül, hogy kirúgnák.

Az elbocsátott szakértő egyébként bepereli Karácsony Gergelyéket, ugyanis szerinte a főpolgármesteri hivatal a kirúgásával megsértette a jó hírnevét, és a próbaidő alatti menesztés diszkriminatív is volt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Az elüldözött egyetem Budapesten

Az elüldözött egyetem Budapesten

Orbán Viktor újabb szamizdattal jelentkezett.

Előbb az arcába üvöltötték, hogy fideszes állat, majd eltörték az ujját és a lábát

Előbb az arcába üvöltötték, hogy fideszes állat, majd eltörték az ujját és a lábát

Mi tagadás, az őszödi beszéd kiverte a biztosítékot Fábián Gábornál. Annál is inkább, mert, ha választani kellett – ezt soha sem tagadta –, inkább a jobboldal felé húzott. Szóval nem rejtette véka alá a véleményét Gyurcsány Ferenc beszédének kiszivárogtatása után, de arra azért nem gondolt, hogy gumibotokkal vesznek elégtételt azokon, akik felháborodtak a hamis választási ígéreteken, az ország valós helyzetének az elhallgatásán, és nem kerestek felelősöket, az akkori vezetők pedig továbbra is békésen ülhettek a babérjaikon. Elvégre nem volt ott semmi látnivaló, csak egy országot csaptak be.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére