Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lakner Zoltánék szerint már az is baj, ha a honvédség egy katonáról tesz ki képet a Facebookra

Horváth Tamás

2020.11.21. 17:50

Linder Béla elégedetten csettintene.

Sajnos a magyar társadalom egy bizonyos csoportjától egyáltalán nem idegen az antimilitarizmus, mostanában azonban különösen felerősödött a fegyveresek elleni propaganda.

Emlékezhetünk, bő egy héttel ezelőtt Karácsony Gergely ajvékolt egy sort a Facebookon, hogy a TEK-esek mégis miért fegyverrel járőröznek a főváros utcáin, de sajnos nem a budapesti főpolgármester az egyetlen a honi közéletben, aki Linder Béla nyomdokain jár. (Linder Béla a Károlyi-kormány hadügyminisztereként nem akart magyar katonákat látni az első világháború utáni Magyarországon. Ez a – hadügyminisztertől meglehetősen szokatlan – magatartás aztán hozzájárult ahhoz, hogy az 1920-as trianoni országvesztés mértéke akkora lett, amekkora.)

Karácsonyt követve ezúttal a – többek között – Lakner Zoltán politológus nevével fémjelzett szélsőliberális blog, az Új Egyenlőség vette elő a katonakártyát.

Linderéknél Lakneréknél az verte ki a biztosítékot, hogy a Magyar Honvédség az alábbi képpel emlékezett meg a nemzetközi férninapról:

És hogy ezzel tulajdonképpen mi is a probléma? Átadom a szót az Új Egyenlőségnek:

Szeretnénk helyesbíteni. Férfinak lenni: érzékenynek lenni, empatikusnak, megértőnek, pacifistának, lágynak, békésnek, civilnek, puhának, minden macsóskodást, militarista kultuszt, fegyvert és erőszakot ellenzőnek lenni!

Természetesen megértem, hogy Lakner Zoltán férfiideáljai nem a katonák, hanem a femininebb fiúk, de attól még finoman szólva is badarság elvárni egy katonától, hogy ne legyen fegyvere.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Gulyás: Érdemes megjutalmazni az erdélyi magyar összefogást!

Gulyás: Érdemes megjutalmazni az erdélyi magyar összefogást!

Gulyás Gergely elmondta, hogy a magyar kormány a szimbolikus ügyeken túl immár a gazdaságfejlesztési programon keresztül is szeretné támogatni az erdélyi magyarokat.

7:59 | A nap legfontosabb hírei

7:59 | A nap legfontosabb hírei

Szájer lemondott, Demeter visszavonta írását, rekordot döntött ismét a koronavírus járvány.

Gyurcsányék Brüsszellel örömmel szövetkezve támadják a kormányt

Gyurcsányék Brüsszellel örömmel szövetkezve támadják a kormányt

Lelki szemeim előtt látom Dobrev Klárát, amint egy jókora husánggal üti-veri a magyar kormányt. Ahogy a gazda, akinek elverte szőlőjét a jég, és elkeseredettségében ő is nekiesett egy nagy bottal, mondván: – Nézzük, mire megyünk ketten!

Tudatos vásárlást ajánl mindenkinek Müller Cecília

Tudatos vásárlást ajánl mindenkinek Müller Cecília

Az országos tisztifőorvos nyilatkozott az oltásokról is, miszerint jelenleg az orosz vakcina van leginkább elérhető közelségben, de a többi vakcináról is azt hallani, hogy az engedélyeztetési eljárás vége felé járnak.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére