Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kocsis Máté: Gyurcsány semmit nem változott, a hatalom megszerzéséért mindenre képes

888

2021.02.13. 19:25

Gyurcsány-koalíció teljhatalmú ura ismét egyértelművé tette, hogy ő a főnök a teljes baloldalon, mindenben az ő akarata érvényesül – reagált a Fidesz parlamenti frakcióvezetője Gyurcsány Ferencnek, a Demokratikus Koalíció elnökének évértékelő beszédére.

Kocsis Máté szombaton a közösségi oldalán azt írta, Gyurcsány számos dologban most sem mondott igazat, arról pedig sajnos nem beszélt, ami igazán jellemezte az általa uralt baloldali pártok és politikusok elmúlt egyéves tevékenységét. A politikus rámutatott:

Gyurcsány Ferenc beszédében nem tért ki arra, hogy egy világjárvány közepén miért gyártottak álhíreket, kamuvideókat és kamustatisztikákat, miért támadták a védekezésben résztvevőket, az egészségügyi dolgozókat, miért igyekeztek külföldön lejáratni Magyarországot, miért kezdték el a felháborító és visszataszító halálkampányukat, és hogy miért nem szavazták meg a járvány elleni védekezéshez szükséges döntéseket.

Hangsúlyozta: kétszínű beszéd volt a mai. Gyurcsány egyfelől a járvány kihívásairól beszélt, másfelől ismét igyekezett bizonytalanságot kelteni a védőoltásokkal kapcsolatban – támasztotta alá. Kocsis Máté szerint ismeretes „embertelen stratégiájuk”, amelynek alapja, hogy az egészségügy összeomlásától, emberek megbetegedéséből és halálából remélnek politikai hasznot 2022-re. Gyurcsány semmit nem változott, a hatalom megszerzéséért mindenre képes – szögezte le a Fidesz frakcióvezetője.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére