Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

KariGeri legfőbb erőssége, hogy szexi

Kovács Nikol

2021.05.17. 18:10

Pont, mint Paris Hilton.

 

Az ország primadonnája múlt szombaton jelentette be, hogy elindul miniszterelnök-jelöltként az előválasztáson.

Tegye fel az a pracliját, aki ezen meglepődött!

Naná, hogy senki....

Programismertetőjét kivételes helyszínen, a BrodyLand stúdiójában tartotta meg. Beszéde közben, – nagyjából hét percen keresztül, – a kezét tördelve szorongott. Így bizonygatta rátermettségét és felkészültségét erre a pozícióra.

Karácsony Gergely tökösségét az is alátámasztja, hogy hihetetlen módon képes tájékozódni az országban. Először süldő polgármester-jelöltként tévesztette össze a szezont a fazonnal.

Nagyon fontosak az Észak-Pesti, többek között a Csepeli fejlesztések”

– nyilatkozta.

A bibi itt csak annyi, hogy Csepel a Budapest-térkép és a tudomány jelenlegi állása szerint minden körülmények között Dél-Pesten helyezkedik el.

De nem csak ezt nézte be Budapest főpolgármestere, a szombati nagy bejelentés közben Nyírtasson, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye helyett Szabolcs-Szatmár megyét mondott. Tudom, hosszú kifejezés, és komoly nyelvtörő is, de azért ezt teljes egészében illett volna közölni.

A csávó jól láthatóan azt sem tudja hanyadikán van elseje...

Karácsony Gergelyt az elmúlt pár évben többször is hazugságon kapták.

Zuglói polgármesterként először még letagadta, hogy Zugló új, parkolással kapcsolatos szerződést kötött, majd aznap, amikor lejárt az egyik botrányos szerződés, aláírt egy másikat.

Fővárosi polgármesterként is elkövetett már egy-két baklövést. A koronavírus-járvány első hullámában keveredett botrányba a Pesti úti Idősek Otthonával kapcsolatban. A Magyar Nemzet tavaly májusban utána járt a dolognak. Kiderült, március közepe óta akadozott az ellátás az intézményben, Karácsony Gergely viszont többször is ennek az ellenkezőjét állította.

Az is bizonyos, hogy a Covid-19 fertőzések kialakulása szempontjából kritikus időszakban nem volt megfelelő orvosi jelenlét a Pesti úti Idősek Otthonában.

KamuGeri a fővárosi hajléktalan kórház ügyében is ferdített.

Állítása szerint a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő egyoldalúan felmondta a bérleti szerződést a Fővárosi Önkormányzattal arra a XIII. kerületi Szabolcs utcai ingatlanra, amelyben jelenleg a hajléktalan embereket ellátó kórházat működteti a főváros.

A főpolgármestert Mager Andrea tette helyre, aki azt írta, június 30-ig a „kialakult helyzetre” tekintettel a Szabolcs utcai ingatlanban maradhat a fővárosi hajléktalankórház, ha Karácsony Gergely ezt hivatalosan, írásban külön is igényli.

Az ország primadonnája volt annyira bátor és merész, hogy márciusban interjút adott VV Zsolti kanapáján, ahol röhögve közölte a néppel, hogy

Dehogy akarok én miniszterelnök lenni.”

Legutóbb nyelvvizsgája és végzettsége kapcsán bukott egy nagyot az ellenzéki miniszterelnök-jelölt.

Azt állította, hogy 2007-ben az ELTE AJTK Politikatudományi Intézetben PhD fokozatot szerzett.

Nagy lódítás ez kérem szépen!

A tudományos fokozat megszerzéséhez két nyelvvizsga is szükséges.

Azóta kiderült, hogy nemhogy két, egy nyelvvizsgája sincs Karácsonynak. A lektorátusi papír, amiről Facebook bejegyzésében is volt olyan kegyes és beszámolt, nem feleltethető meg a klasszikus, államilag elismert középfokú nyelvvizsga-bizonyítványnak, amit az egyetemek szabályzatai kimeneti követelménynek előírnak.

Lánczi András vasárnapi cikkében virtuális pofont adott a polgármesternek:

Az egyetem minden támogatást megadott neki, de ezzel a lehetőséggel ő nem tudott élni. Úgy távozott az egyetemről, mint aki képtelen az elvárt teljesítményeket elérni.”

KariGeri miközben PhD-jével vergődött, a Corvinus Egyetem Politikatudományi Tanszékén tanított, ahol a legfőbb erőssége, mint egyetem oktató az volt a diákok szerint, hogy

szexi.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A család természetes közegét meg kell védeni

Nem a család fogalmának felülvizsgálatára, és nem vitára, hanem harcra van szükség – jelentette ki az Alapjogokért Központ igazgatója a IV. Budapesti Demográfiai Csúcson pénteken.

Már az X-Men megnevezés is szexista

Már az X-Men megnevezés is szexista

Eltávolíthatja a Marvel Studios az X-Men filmsorozat nevéből a „men” szót, hogy befogadóbbá tegye azt.

Öt jel, hogy ismerősöd elkapta a Woke-vírust, német választás lesz a hétvégén

Öt jel, hogy ismerősöd elkapta a Woke-vírust, német választás lesz a hétvégén

Balkán lehet a következő nagy ugrása az EU-nak, a bevándorlás nem segít a demográfiai válságon.

A Gyurcsány-show szereplői képtelenek voltak megszervezni az előválasztást

A Gyurcsány-show szereplői képtelenek voltak megszervezni az előválasztást

Kiderült, a Párbeszéd vezetői pontosan tudják, hogy hazugság az a baloldali szöveg, miszerint „Orbán Viktor miniszterelnök parancsára kínai hackerek megtámadták a baloldal informatikai rendszerét és ezért állt az le” – írja az Origo pénteken.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére