Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kárász Róbert szerint Baranyi találkozott a PS újságírójával a botrányos műsor előtt

888.hu

2022.11.11. 12:30

Lehetséges, hogy egy balos polgármester nem mond igazat?

 

Kissé felkavarta az indulatokat Baranyi Krisztina múltheti ATV-s szereplése, ahol nem volt hajlandó szóba állni Szalai Szilárddal, a Pesti Srácok újságírójával.

Sok közéleti szereplő szólalt meg az ügyben azóta mind a jobb-, mind a baloldalról. Fürjes Balázs pedig még két vitára is leült a 9. kerület polgármesterével a sajtószabadságról.

Ezzel szépen lassan lezárulni látszott az ügy. Most viszont egy újabb részlettel bővül a történet.

Baranyi ugyanis azzal mentegetőzött az ominózus műsorban, hogy ha tudja, hogy a Pest Srácoktól is lesznek, akkor be sem jön az adásba. Azt üzenve ezzel, hogy az ATV csőbe húzta, pedig ő vakon bízott bennük.

Ez viszont úgy tűnik, nem egészen fedi a valóságot.

Kárász Róbert ugyanis egy hozzászólásában megemlítette, hogy Baranyi találkozott a műsor előtt Szalai Szilárddal. Tudott tehát az újságíró jelenlétéről már a műsor előtt.

 

Tekintettel arra, hogy többek közt én voltam a stúdióban, elmondhatom, hogy a polgármester asszony találkozott az élő adás előtt Szalai Szilárddal. Simán mondhatta volna, hogy ebben a beszélgetésben nem vesz részt.”

áll a fent említett hozzászólásban, melyet a Mandiner le is mentett.

 

Baranyi tehát szándékosan ugorhatott fejest a botrányba. Jutalma nem is maradt el, járt az öt perc hírnév. Kérdés, hogy ez-e egy polgármester feladata?

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére