Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Karácsony Gergely újra lezárná az Andrássyt

888.hu

2021.04.28. 17:00

Előszeretettel bünteti Karácsony Gergely főpolgármester az autósokat, hiszen először az Andrássy úton alakított át egy sávot biciklisávvá, most pedig az egész utat elzárná azok elől, akik négykerekűvel járnak.

 

A városháza hivatalos közösségi oldalán szavazás indult arról, hogy hétvégente lezárják-e az Andrássy utat és a Kós Károly sétányt az autóforgalom elől. Bár jobb kérdés lett volna: vajon kik szeretnék, hogy hétvégente is dugó legyen a városban?

Egyelőre a Facebook-oldalon a szavazás kiegyenlített állást mutat, de a fővárosi Fidesz nagyon reménykedik benne, hogy ezt a felmérést nem akarják majd valós, objektív hatástanulmányként felhasználni Karácsonyék.

Karácsony Gergely magáról az ötletről úgy nyilatkozott: „A Föld napja alkalmából ezen a hétvégén megnyitottuk az Andrássy utat és a Kós Károly sétányt.

Csak a biciklisek, gyalogosok, rolleresek vehetik birtokba az útszakaszt.

A pesti alsó rakpart sikere bizonyítja, mennyire vágynak rá a városlakók, hogy kikapcsolódhassanak Budapesten. A járvány alatt pedig szükség van arra, hogy újabb köztereket nyissunk meg, ahol távolságtartás mellett elférhet mindenki.”

A fővárosi Fidesz viszont azt állítja, hogy Karácsony nem veszi tudomásul az autósok érdekeit, sőt valójában egyetlen ott lakóét sem, mivel ha az Andrássy út kétszer két sávját minden hétvégén lezárják az autósok elől,

az hatalmas káoszt és végtelen dugókat okoz, nem csak a környező utcákban.

Emellett nyilatkozatukban még nagyon fontos kérdéseket feszegetnek: Ki gondolt a környező utcákban és a kerülő útvonalakon élőkre? Készült-e átlátható felmérés a lezárásról, vagy csak az általuk kezelt oldalon lévő szavazás eredményeire hivatkoznak majd?

Végezetül pedig azt írták: „Belegondolt egyébként valaki, hogy az Andrássy út és a Kós Károly sétány tervezett lezárásával egy időben lesz lezárva az alsó rakpart, újítják fel a Lánchidat, a belvárosi szakaszon pedig nem közlekedik a 3-as metró?”

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Előbb az arcába üvöltötték, hogy fideszes állat, majd eltörték az ujját és a lábát

Előbb az arcába üvöltötték, hogy fideszes állat, majd eltörték az ujját és a lábát

Mi tagadás, az őszödi beszéd kiverte a biztosítékot Fábián Gábornál. Annál is inkább, mert, ha választani kellett – ezt soha sem tagadta –, inkább a jobboldal felé húzott. Szóval nem rejtette véka alá a véleményét Gyurcsány Ferenc beszédének kiszivárogtatása után, de arra azért nem gondolt, hogy gumibotokkal vesznek elégtételt azokon, akik felháborodtak a hamis választási ígéreteken, az ország valós helyzetének az elhallgatásán, és nem kerestek felelősöket, az akkori vezetők pedig továbbra is békésen ülhettek a babérjaikon. Elvégre nem volt ott semmi látnivaló, csak egy országot csaptak be.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére