Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Karácsony cserben hagyta a Tour de Hongrie-t (is)

888.hu

2021.05.26. 14:20

Hiába várták a verseny budapesti állomásán a főpolgármestert, Karácsonyt feltehetően lefoglalták a miniszterelnök-jelölti teendői.

 

Nagyon be lehet havazva a baloldal kedvenc bringás szomszéd fiúja, aki még főpolgármesteri teendőinek – ráadásul egy Magyarországon sporttörténeti jelentőséggel bíró kerékpáros versenyről volt szó – sem tudott eleget tenni.

A Tour de Hongrie magyar kerékpáros körversenyének ötödik etapján

a sajtó hiába várta a főszervező által meghívott Karácsony Gergelyt, ő nem sokkal a rajt előtt lemondta a szalagátvágást.

A 888.hu felkereste a verseny főszervezőjét, Eisenkrammer Károlyt, aki elmondta, a versenyen hagyomány, hogy minden állomáson a célvárosok polgármestereit kérik fel a díjak átadására. A versenyszabályok szerint is ez az eljárásrend.

Ha pedig valamilyen okból nem tud megjelenni az adott polgármester, akkor általában küld maga helyett valakit erre a feladatra”

– mondta portálunknak a főszervező.

Eisenkrammert arról is kérdeztük, hogy jelen esetben megtörtént-e ez, küldött-e Karácsony a 41 tanácsadójából akár egyvalakit is maga helyett.

A főszervező nemmel válaszolt a kérdésre.

Biciklisáv Gergelyt tehát néhány látszatintézkedésen kívül feltehetően sem a kerékpározás, sem a főpolgármesterkedés nem nagyon izgatja már. Kérdés csak az, hogy a miniszterelnöki székben ülve vajon mit találna ki magának Karácsony Gergely, amit aztán az ország vezetésének is elébe helyezne?!

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Úgy veszik a politikusok az LNG-hez köthető részvényeket, mintha nem lenne holnap

Úgy veszik a politikusok az LNG-hez köthető részvényeket, mintha nem lenne holnap

Soros György nemzetközi tőzsdespekuláns pedig olyan vállalatokba fektet, amelyek az óceánon keresztül szállítják az energiahordozókat.

A baloldal oktatási „professzora”, avagy Kunhalmi újabb durva helyesírási hibája

A baloldal oktatási „professzora”, avagy Kunhalmi újabb durva helyesírási hibája

Ismerjük a mondást: „Az elefánt nehezen tanul és könnyen felejt”. Ez az ormányossal szemben elnéző, kedves gondolat nekem – tisztesség ne essék – ma reggel Kunhalmi Ágnessel kapcsolatban jutott eszembe, aki a pedagógusok sztrájkjáról készült napirend előtt felszólalását harangozta be a Facebookon.

Jobboldali fordulat világszerte

Jobboldali fordulat világszerte

Mindenkinek elege lesz lassan a baloldalból?

Titoksértéssel gyanúsítják a Gazprom-érdekeltségbe tartozó vállalat alkalmazottait

Szolgálati titkok megsértésével és Románia ásványkincseiről szerzett minősített adatok jogosulatlan kiszolgáltatásával gyanúsítja a szervezett bűnözés és terrorizmus elleni román ügyészség (DIICOT) az orosz Gazprom Nyefty által ellenőrzött szerb NIS Petrol több alkalmazottját – írta kedden az Adevarul hírportál.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére