Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kádár Tamás elképedve látja, hogy még Kínában is könnyebb közlekedni, mint Budapesten

888.hu

2021.09.07. 18:30

A kínai bajnokság éppen a rájátszásnál tart, így volt ideje hazautaznia a válogatott labdarúgónak. Ami rögtön szembetűnő volt számára: az az elviselhetetlen fővárosi dugó.

 

A Nemzeti Sport Online érte el a védőjátékost, miután az elkövetkező pár napjait Magyarországon fogja eltölteni. Már az interjú elején megtudhattuk, hogy számára is idegőrlő lehetett megtapasztalni azt, hogy milyen a fővárosi közlekedés. Pedig Kádár Tamás már számtalan alkalommal játszott Budapesten – mint klubcsapattal, mint a magyar válogatott társaival. Az áldatlan állapot csupán Karácsony Gergelynek nem szembetűnő....

Az 51-szeres magyar válogatott védő elárulta, hogy nagyon élvezi azt, hogy Magyarországon lehet újból, mert újból el tud tölteni egy kis időt a családjával és a barátaival. Majd közölte:

Ami nagyon zavar, hogy itt, Budapesten mindenhol dugó van. Most is háromnegyed óra alatt értem ide.”

 

Különösen furcsa ilyet olvasni egy olyan játékostól, aki már több nagyvárosban is megfordult már játékosként, az utóbbi pár évben pedig Kína negyedik legnagyobb városának klubcsapatában, a Tiencsin Tigers csapatában rúgja a bőrt, mely város lélekszáma közel tizenhárommillió fős.

Ott még sincs ez. A többség elektromos motorral jár, két sáv van az autóknak, plusz egy az elektromos motoroknak. Mindenki ott száguldozik, az ötéves kisgyerektől kezdve a nyugdíjaskorúakig.”

– mondta.

Reméljük Karácsony Gergely elképesztően hanyag városvezetése nem vette el a válogatott labdarúgó kedvét attól, hogy rövid időn belül egy hazai klubcsapatban játsszon. Az a magyar válogatott hasznára is válna, ha Marco Rossi rendelkezésére tudna állni egy jó formában lévő Kádár Tamás a védelem tengelyében.

Nekünk, magyaroknak meg az lenne pozitív fejlemény, ha Karácsony Gergely a munkáját végezné, ha egyszer naivan meg lett választva....

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére