Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hadházy a járvány oldalára állt az egészséggel szemben

Horváth K. József

2020.03.21. 14:15

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő megint nem bírta magában tartani mindazt salakanyagot, amit kultúrember a mosdóban szokott sorsára hagyni. Egyáltalán nem meglepő módon az egészség és a járvány szörnyű viadalában – friss facebookos sivalkodásában – természetesen a járvány oldalára állt.

A hatékony kormányzati intézkedéseket elősegítő, a járvány váratlan kihívásaira a kabinet még gyorsabb reagáló képessége teljesebbé tételét szolgáló, hétfőn a parlamentben tárgyalandó törvényjavaslattal kapcsolatban hozta nyilvánosságra salakját.

Ebből idézek: „Hétfőn Orbán a járványügyi veszélyhelyzet ürügyén KORLÁTLAN HATALMAT KÉR KORLÁTLAN IDEIG. A javaslat szerint ő dönti el, hogy meddig tart a vészhelyzet. Ez idő alatt nem kell a törvényeket betartania, rendeletekkel kormányozhat, illetve NEM LEHET VÁLASZTÁST VAGY NÉPSZAVAZÁST TARTANI.”

Nem idézem tovább. Akinek vészhelyzetben, a halálos vírus terjedése idején nem annak megállítása, hanem a választás vagy a népszavazás elmaradása, illetve a hatalom minősége jelenti a legnagyobb gondot, az vírusos érintettség nélkül is orvosi eset.

Ez persze már akkor is kiderült, amikor Hadházy a MTVA-székházban is csak annyira volt képes, hogy a lépcsőkorláton csimpaszkodva próbáljon feljebb jutni a lépcsőhasználat helyett, miközben jókora lyuk éktelenkedett a zokniján, s az arcán vastaggá hízott a bőr megengedte, hogy ezt még ki is tegye ország-világ elé. Mintha a képviselőknél ez lenne a természetes viselet. Szintén ő az ember, aki a parlamentben hatalmas táblán emelte feje fölé a maga alkotta névjegyét, amelyen a lószerszám volt védjegyként megjelölve.

Lehet eső, lehet sár, ennek az embernek kizárólag a hatalom a fontos. Az se zavarja, hogy Orbán Viktor járványellenes intézkedéseivel a társadalom 87 százaléka egyetért. A magyarok, ha tetszik a nemzet életének oltalma számára – ahogy internacionalista, liberális társainak is – sokadik szempont.

Hadházy lyukas zoknija az MTVA-székházbanFotó: Civilhetes

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére