Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány embere szerint unalmas a gyurcsányozás

888.hu

2022.04.23. 19:16

Niedermüllernek sem lehet egyszerű kiheverni a „rémisztő képződmények” győzelmét.

 

Erzsébetváros DK-s polgármestere egy nem rég megjelent interjúban értékelte a választások eredményét.

Elmondta, hogy Budapesti kerületükben örült az eredménynek, de az országos az letaglózó volt számára.

Az is kiderült, hogy miket lát a vereség okainak.

Az első, hogy a Fidesz képére formálta 2010 óta az országot. (A polgármester korábbi szóhasználatával élve tehát egyre több lehet a rémisztő képződmény? Ki tudja...)

 

„Olyan politikai, társadalmi, szociális berendezkedést alakított ki, amelynek révén az emberek jelentős része úgy vélhette, a jelenlegi kormány biztosíthatja a számukra a biztonságot, a viszonylagos jólétet. Ezt pedig elsősorban azokkal az intézkedésekkel érték el, amelynek révén a lakosság nem kis hányada jól járt anyagilag, itt többek között az otthonteremtési támogatásra, a fiatalok adómentességére, a családok megsegítésére utalok.”
– nyilatkozta Niedermüller.

Na innen már csak egy lépés, hogy megértse a kedves DK-s, hogy magyar emberek azért elégedettek a Fidesszel, mert jobban élnek, ez pedig a főnöke alatt nem volt így. Szurkolunk ehhez a belátáshoz!

 

Természetesen főnökéhez híven Márki-Zayban is látja a vereség okát. Dobrevet pedig természetesen egy potenciálisan eredményesebb vezetőnek látja.

Arról viszont már nincs jó véleménnyel, hogy vannak, akik szerint Gyurcsány legalább annyira oka a vereségnek, mint a kapitány.

 

Rendkívül szánalmasnak, unalmasnak és intellektuálisan silánynak tartom a gyurcsányozást, akárki él is ezzel a primitív módszerrel. Márki-Zaynak pedig arról a megjegyzéséről különösen lesújtó a véleményem, hogy sokan átszaladnak az utca túloldalára, ha meglátják Gyurcsányt.”

– mondta az interjúban.

Hát persze, azoknak, akik orbánozásból élnek, a gyurcsányozás nem tetszik.

Arra a kérdésre sem adott kifejezetten meglepő választ, hogy Gyurcsánynak és a többi ellenzéki pártelnöknek le kellene-e mondaniuk ilyen csúfos vereség után.

A többi pártról nem mondott semmit, de szerinte DK-ban nincs ok a személyi változásokra.

Jó tudni, hogy Niedermüller így látja, valószínűleg a többi DK-s is így van ezzel. Ha pedig ez a konszenzus, akkor Gyurcsány továbbra is bomlaszthatja a baloldalt, a jobboldalnak pedig csak haza kell küldenie négyévente.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére