Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gazemberek: 60 ezerért árult 3 kézfertőtlenítőt az Ékszer TV

888.hu

2020.03.31. 12:53

Eljön majd az az idő, amikor számot kell adni a gazemberség miatt.

Elképesztő felháborodást váltott ki az Ékszer TV vasárnapi adása – írja a ripost.hu, amelyben alig egy liter kézfertőtlenítő szerért (3 db 3 dl-es) a műsor első felében 59 899 forintot kért a tévés kikiáltó.

Az internetre kikerült adásban a műsorvezető drámai felvezetővel kezdi árulni a portékát, egyenesen „történelmi pillanatnak” nevezni, hogy 462 ember érdeklődik a kézfertőtlenítők iránt. Később, elcsukló hangon, nagy hatásszünetekkel közli:

„Már most szeretnék elnézést kérni azoktól, akiknek nem jut. Egész Európában hiánycikk. Kész csoda, hogy 100 csomagot egyáltalán el tudtunk hozni. Még egyszer bocsánatot kérek minden embertől, családtól, akinek nem jut (…).”

A képernyőn eközben olyan feliratok olvashatóak, hogy „készlethiánnyal küzdünk” és „világjárvány”, valamint A védekezés életet menthet.
A műsorvezető a „drámai” percekben végül közli, hamarosan „megnyitja a vonalakat”, amikor majd a végleges árakat is láthatják a nézők. Ekkor kiderül, hogy még így is elég borsos árat kérnek a 3 db kézfertőtlenítő folyadékért: 11 970 forintot, ami valljuk be, jobb, mint a 60 ezer, de még így is erősen túlárazott. Az irreálisan magas összeg nyilván azt a célt szolgálja, hogy a vásárló már-már megtisztelve érezze magát, amiért a rendes bolti árnál magasabban, de azért hozzá jutott a termékhez.

A ripost.hu megkereste az Ékszer TV tulajdonosát is, aki nem érti, miért volt felháborító a műsora.

„Jót teszünk az emberekkel. Az irreálisan megnövekedett alapanyagárak mellett a ma Magyarországon kapható legalacsonyabb 11 970 forintért árultuk a terméket. Ez háromszor 300 ml-nyi termékre a piacon fellelhető legalacsonyabb ár. Aki ennél olcsóbban hirdeti, az valótlan, mert nincs neki raktáron. A ötvenkilencezres kezdőár is reális, hiszen elég körbenézni az interneten, ma 100 ml-t adnak 6000 forint felett. Minden egyes vásárlónk az olcsó áron jutott hozzá a termékhez, azok is, aki azelőtt telefonált, hogy az adásból az kiderült volna. Az alapanyagok ára a hatszorosra ment fel. Alkoholt és kupakot nem lehet kapni a piacon. Jót tettünk, rengeteg munkával szereztük be azt a terméket, amelyre ma igazán szüksége van az embereknek” – nyilatkozta dr. Törőcsik Jenő cégtulajdonos, aki szerint jelenleg náluk kapható a legjobb áron a hidrogén-peroxid, az ezüstkolloid és a teafaolaj erejével ható kéztisztító gél.

Nem először fut végig a neten egy-egy terméke az Ékszer TV-nek. Árultak már „jubileumi Esmeralda-karkötőt” és „az utolsó remény Szűz Mária-emlékgyűrűt” is, valamint egy medált, amit állításuk szerint maga a pápa áldott meg. Ez utóbbi miatt egyébként a Gazdasági Versenyhivatal 2018-ban vizsgálatot is indított a céggel szemben.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére