Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy ausztrál kisegyház csodaszerként árulta a hipót

888.hu

2020.05.13. 12:58

Az MMS Australia nevű „gyógyító egyház” azt terjesztette, hogy egy hipóoldat csodaszerként gyógyítja a koronavírus okozta megbetegedést. Honlapjukon forgalmazták is a szert, ami egyébként súlyosan károsítja az egészséget.

Az egyház szerint az MMS néven árusított klór-dioxid, amely egy ipari fehérítő- és fertőtlenítőszer, „csodaszerként” gyógyítja nemcsak a koronavírus okozta Covid-19 betegséget, hanem az autizmust, a rákot és a cukorbetegséget, és még a pattanásokra is jó.

Az ausztrál gyógyszerfelügyeleti hatóság (TGA) 151 200 ausztrál dolláros (32 millió forint) büntetést szabott ki a megtévesztés miatt és hangsúlyozta: semmiféle tudományos bizonyíték nincs arra, hogy az MMS gyógyítana bármilyen betegséget vagy enyhítene bármilyen kellemetlen tünetet. Sőt a használata hányingert, hányást, hasmenést és súlyos – akár kórházi kezelést is igénylő – kiszáradást okozhat.

Az MMS Australia nevű kisegyház annak a nemzetközi egyházi csoportnak a tagja, amely levélben fordult nemrég Donald Trump amerikai elnökhöz, hogy felhívja a figyelmét a hipó vélt gyógyító hatására.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére