Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Dávid Ferenc mindig többet és többet követel a kormánytól

Horváth K. József

2020.03.20. 19:00

Most az a baj, hogy mától (péntek) élőben ugyan, de stúdióból válaszolnak az operatív törzsből ugyanazok a szakértők ugyanazon újságírók kérdéseire, hiszen a leghatékonyabb fellépés a vírus terjedésének tömegessé válása ellen, ha mindenki, aki teheti eleget tesz a legfontosabb kérésnek és OTTHON MARAD. S onnan vagy a szerkesztőségből végzi a munkáját, például küldi el a kérdéseit emailen.

Dávid Ferenc közgazdász az intézkedésekkel soha nem elégedett, a kormánytól mindig többet és többet követelő DK szakértője az ATV A nap híre című műsorban mondta:

„Bennem is az a szkepszis merült fel, hogy ez az egész online rendszer csak ezért fog kialakulni, hogy ne tudj kérdezni, el tudjuk sumákolni a kérdéseket, vesszenek el az e-mailek, ne tudjál visszakérdezni. Mindig azt mondják, hogy csak egy kérdésed lehet. Egyáltalán, hogy lehet így elkezdeni a sajtótájékoztatót, hogy közlöm a résztvevőkkel, neked csak egy kérdésed lehet. 12 is lehet, és este hatig kell válaszolni, ha este hatig van kérdésem.”

Mondja mindezt egyszuszra, levegővétel nélkül. Indulatból. Csak nem magából indul ki a rövid idő alatt szemlátomást összegyurcsányozódott Dávid Ferenc?

Mit akar valójában a liberális kérdezők hada, miközben a konzervatív médiumok képviselői bőven megelégszenek egy-két kérdéssel a hiteles és alapos tájékoztatás után. Ellentmondani, vitatkozni, a legfelkészültebb egészségügyi és biztonságpolitikai szakemberekkel öncélúan szembeszállni, hangulatot kelteni, kormány ellen lázítani. Mindezt a végtelenségig. Zavarosban halászni. Kormánybuktató hangulatot kelteni. „Hátha így sikerül, mert másképp biztos nem” jeligére.

Pedig az emberélet védelmének elsődlegessége érdekében még a DK másik képviselője Kincses Gyula, a Magyar Orvosi Kamara elnöke is képes volt a józan eszét használni, amikor azt a „maradj otthon” üzenetre: „… lakossági fegyelem nélkül teljesen mindegy, mennyi lélegeztetőgép van.”

Az élet védelmében ugyanis a tettek számítanak, nem az érdekek. Mellesleg a Századvég kutatása szerint ezt a magatartást támogatja a választók 87 százaléka, benne az ellenzéki szavazók jó részével. Nem az életellenes gazemberséget.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére