Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Dániel Péter kiállt a Szabó Tímea mellett kiálló román nagykövet mellett

Horváth Tamás

2020.04.26. 13:40

Dominóhatás.

Mint arról tegnap mi is beszámoltunk, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter tette fel a közösségi oldalára azt a budapesti nagyköveteknek szóló üzenetet, melyben a hazánkba akkreditált román nagykövet megvédi a külhoni magyarok ellen forduló Szabó Tímea képviselőt.

A román nagykövet azt írta a többi, Budapesten szolgáló diplomatának, hogy Szabó Tímeát fenyegetések és inzultusok sora érte a kijelentéseiért (mint ismert, a Párbeszéd társelnöke előbb a parlamentben, majd pedig a Financial Timesnak adott interjújában uszított az erdélyi magyarok ellen). A román nagykövet ezért levelet küldött Szabó Tímeának, amelyben kifejezi szolidaritását, és reméli, hogy Karácsony Gergely párttársa sértetlen maradt az őt ért inzultusok után.

Nem kellett sokat várni, és az „orbáni diktatúra” elől Izraelbe menekült magyargyűlölő ügyvéd, Dániel Péter is megszólalt a témában.

Fotó: Pesti Srácok

Dániel a Facebookon állt ki a Szabó Tímea mellett kiálló román nagykövet mellett:

Köszönet és tisztelet a román nagykövetnek, amiért kiállt Szabó Tímea mellett, aki ellen elképesztő, veszélyes gyűlölködés folyik!

Ezt nevezik dominóhatásnak. :)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére