Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Csak nem egy Soros-szervezet készített munkafüzetet az LMBTQ-mesekönyvhöz?!

888 / Magyar Nemzet

2020.10.08. 11:00

Ki gondolta volna.

Egy Soros György által támogatott szervezet, az Ejha! készített munkafüzetet az országos botrányt kavaró Meseország mindenkié című könyvhöz, amelyet alsó tagozatos pedagógusoknak szánnak. Az Ejha! nem mellesleg annak a Budapesti Európai Ifjúsági Központnak (BEIK) a programjait bonyolította és bonyolítja le a mai napig, amely az Európa Tanács intézményeként diplomáciai védelmet élvez a Horn-kormány jóvoltából 1995 óta – írja a Magyar Nemzet.

Az elsősorban az óvodáskorúakat megcélzó „mesekönyv” munkafüzetében a gyerekeknek meg kell válaszolniuk, hogyan fogadta volna be a közössége a mesehőst, ha férfiból nővé változik.

A lap arról is beszámol, hogy a foglalkozásterv a 13. oldalon a gyermekek érzékenyítéséhez az alapvető emberi jogokat is felhasználja, manipulatív célból. Az oldalon felbukkan egy részlet a Soros Alapítvány 1995-ben kiadott, Emberi jogok egyetemes nyilatkozata gyerekeknek című könyvéből, amelyben felsorolják, kiknek vannak azonos jogaik. A következő oldalon a munkafüzet egy „konstruktív vitára” biztatná a gyermekeket, többek között ezzel a kérdéssel: „Miért várják el tőlünk, hogy a fiúk csak fiús dolgokat, a lányok csak lányos dolgokat csináljanak?”

Az alapítvány a 11–13 éves gyerekeket célozza meg érzékenyítő tréningjeivel, olyan témákban, mint az iszlamofóbia, a xenofóbia, a menekültek vagy a homoszexuálisok kérdése.

Az Ejha! tagja az a Vera Ivanovna, aki a Budapesti Európai Ifjúsági Központ ősszel indult érzékenyítőprogramjait is szervezi. A BEIK 1995-ben nyitotta meg kapuit Budapest belvárosában, az Európa Tanács az egykori keleti tömb országaiban létrehozott első intézményeként, amely így diplomáciai védelmet élvez Magyarországon. A Horn-kormány még abban az évben megállapodást, úgynevezett székhelyegyezményt kötött az Európa Tanáccsal, amelyben rögzítették a működési feltételeket. A programok színvonaláért, a vendégek személyes kényelméért és ellátásáért teljes egészében az Európa Tanács felel.

Az Ejha! nevű szervezeten kívül az Emberség Erejével Alapítvány is végzett érzékenyítéseket a budapesti ifjúsági központban, és az sem mellékes, hogy Nyirati András alapítványa félmillió dollárt kapott céljaira Soros Györgytől.

A negyvenhét ország adófizetőinek pénzén fenntartott, a diplomáciai védettség előnyeit kihasználó BEIK jelenleg is folytatja együttműködését a különböző Soros-szervezetekkel, otthont adva a nyílt társadalom ideológiáját hirdető és tanító szervezeteknek – írja a Magyar Nemzet.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére