Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Csak nem egy Soros-szervezet készített munkafüzetet az LMBTQ-mesekönyvhöz?!

888 / Magyar Nemzet

2020.10.08. 11:00

Ki gondolta volna.

Egy Soros György által támogatott szervezet, az Ejha! készített munkafüzetet az országos botrányt kavaró Meseország mindenkié című könyvhöz, amelyet alsó tagozatos pedagógusoknak szánnak. Az Ejha! nem mellesleg annak a Budapesti Európai Ifjúsági Központnak (BEIK) a programjait bonyolította és bonyolítja le a mai napig, amely az Európa Tanács intézményeként diplomáciai védelmet élvez a Horn-kormány jóvoltából 1995 óta – írja a Magyar Nemzet.

Az elsősorban az óvodáskorúakat megcélzó „mesekönyv” munkafüzetében a gyerekeknek meg kell válaszolniuk, hogyan fogadta volna be a közössége a mesehőst, ha férfiból nővé változik.

A lap arról is beszámol, hogy a foglalkozásterv a 13. oldalon a gyermekek érzékenyítéséhez az alapvető emberi jogokat is felhasználja, manipulatív célból. Az oldalon felbukkan egy részlet a Soros Alapítvány 1995-ben kiadott, Emberi jogok egyetemes nyilatkozata gyerekeknek című könyvéből, amelyben felsorolják, kiknek vannak azonos jogaik. A következő oldalon a munkafüzet egy „konstruktív vitára” biztatná a gyermekeket, többek között ezzel a kérdéssel: „Miért várják el tőlünk, hogy a fiúk csak fiús dolgokat, a lányok csak lányos dolgokat csináljanak?”

Az alapítvány a 11–13 éves gyerekeket célozza meg érzékenyítő tréningjeivel, olyan témákban, mint az iszlamofóbia, a xenofóbia, a menekültek vagy a homoszexuálisok kérdése.

Az Ejha! tagja az a Vera Ivanovna, aki a Budapesti Európai Ifjúsági Központ ősszel indult érzékenyítőprogramjait is szervezi. A BEIK 1995-ben nyitotta meg kapuit Budapest belvárosában, az Európa Tanács az egykori keleti tömb országaiban létrehozott első intézményeként, amely így diplomáciai védelmet élvez Magyarországon. A Horn-kormány még abban az évben megállapodást, úgynevezett székhelyegyezményt kötött az Európa Tanáccsal, amelyben rögzítették a működési feltételeket. A programok színvonaláért, a vendégek személyes kényelméért és ellátásáért teljes egészében az Európa Tanács felel.

Az Ejha! nevű szervezeten kívül az Emberség Erejével Alapítvány is végzett érzékenyítéseket a budapesti ifjúsági központban, és az sem mellékes, hogy Nyirati András alapítványa félmillió dollárt kapott céljaira Soros Györgytől.

A negyvenhét ország adófizetőinek pénzén fenntartott, a diplomáciai védettség előnyeit kihasználó BEIK jelenleg is folytatja együttműködését a különböző Soros-szervezetekkel, otthont adva a nyílt társadalom ideológiáját hirdető és tanító szervezeteknek – írja a Magyar Nemzet.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Dömötör Csaba: folyamatosan zajlik a célzott tesztelés

Folyamatosan zajlik az egészségügyi, szociális és nevelési intézményekben dolgozók tesztelése. 370 ezren élhetnek ezzel a lehetőséggel – mondta videóüzenetben Dömötör Csaba.

Soroséknak „sztenderdjeik” vannak, ezért nem jelent meg Orbán Viktor válaszcikke

Soroséknak „sztenderdjeik” vannak, ezért nem jelent meg Orbán Viktor válaszcikke

Szerencsére Gyuri bácsi összes cikke megfelelt a Project Syndicate-nek. Meg a csekkek is.

7:59 – A nap legfontosabb hírei!

7:59 – A nap legfontosabb hírei!

Egy legendától búcsúzunk | Szanyi Tibor pártlapja felháborító cikket írt Varga Juditról | Orbán Viktor levele Soros Györgynek.

Nem engednek a nyomásnak a lengyelek: Morawiecki elutasította az EB-elnök javaslatát

Nem engednek a nyomásnak a lengyelek: Morawiecki elutasította az EB-elnök javaslatát

Elutasította Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő az Európai Bizottság (EB) elnöke, Ursula von der Leyen szerdai javaslatát arról, hogy az uniós költségvetési feltételrendszerről szóló lengyel és magyar kételyeket az Európai Unió Bírósága elé vigyék.

Letiltás: Soros lapja rettegni méltóztatott Orbán válaszától

Letiltás: Soros lapja rettegni méltóztatott Orbán válaszától

Meghökkentő helyzet állt elő az amerikai nyilvánosságban. A magát a szabadság és a demokrácia legfőbb zászlóvivőjeként aposztrofáló tengerentúli média víz alá nyomta saját szabályait.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére