Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Beindult a lavina: egyre több varrónő állítja, hogy Bíró László tartozik neki

888 / Hír Tv

2020.09.10. 09:30

Újabb csernelyi varrónők állítják, hogy a jobbikos Bíró László tartozik nekik.

Mint arról már korábban beszámoltunk a szerencsi időközi parlamenti választáson induló baloldali jelöltről – egykori főnökükről – varrodai dolgozók azt állították,

hogy nem fizette ki őket, és ha a fizetésük után mertek érdeklődni, akkor még agresszívan nekik is ment, és azzal fenyegetett, hogy a puskájával lelövi őket.

 

Közben a Jobbik-közeli Alfahír portálon megjelent egy interjú, amelyben hazugsággal vádolják a csernelyi varroda dolgozóit. Az internetes lapnak nyilatkozó asszony korábban szintén az üzem dolgozója volt. Szerinte nem igaz, hogy Bíró László agresszíven viselkedett, és nem fizetett az alkalmazottaknak. Egy korábbi dolgozó azonban azt állítja, az Alfahírnek nyilatkozó asszony a felszámolás idején már nem volt a Hegyalja-Mix Kft. alkalmazottja – számolt be a Hír Tv.

A Hír Tv-nek telefonon nyilatkozó asszony elmondta, neki szintén tartozik az ellenzéki jelölt, amit dokumentummal is tud igazolni. A Magyar Nemzet szerint azért húzódnak a kifizetések, mert Bíró egy olyan vállalkozónak adta át a varrodát, akinek kilenc kényszertörlés alatt lévő cége van, vagyis az illető egy egyszemélyes cégtemető.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére