Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Baseballütő, léc, hangos szóváltás – így oldotta meg ügyeit bűntársaival a baloldal rákospalotai jelöltje

888.hu

2022.03.10. 20:30

A Mandiner információi szerint csoportosan, felfegyverkezve követett el garázdaságot és magánlaksértést a baloldal Rákospalotán induló jelöltje, Barkóczi Balázs.

 

A garázdaság miatt jogerősen elítélt, DK-s Barkóczi Balázst indítja a baloldal Rákospalotán.

 

Barkócziék csoportosan, felfegyverkezve követtek el magánlaksértést

A Mandiner birtokába jutott információk szerint Barkóczit és társait (egy későbbi alpolgármestert és egy rendőrt) azzal vádolták, hogy 2006-ban egy baseballütővel és egy léccel felfegyverkezve magánlaksértést követettek el Isaszegen.

Értesüléseik szerint a településen egyik éjjel Barkóczi két társával jelent meg egy család házánál, egyikük baseballütővel többször ráütött a kerítésre (amelynek lécei el is törtek), míg másikuk addig rugdosta a kaput, míg az ki nem nyílt.

A Mandiner szerint, miután Barkócziék bejutottak a ház udvarára, hangos szóváltásba kerültek az udvaron tartózkodóval, akit Barkóczi egyik társa a baseballütővel

meg is bökött.

A hangzavarra néhány szomszéd is megjelent a háznál, valamint valaki a rendőrséget értesítette, de Barkóczi és társai értesüléseink szerint még a rendőrök kiérkezése előtt távoztak a helyszínről.

 

Bíróság is megállapította Barkócziék bűnösségét

A Mandiner információi szerint a „csoportosan történő elkövetés”, a „felfegyverkezve elkövetés”, a „garázdaság”, a „magánlaksértés”, és az „éjjeli elkövetés” megállapítása is megtörtént, valamint értesüléseink szerint az ügyben eljáró jogerősen bíróság el is ítélte Barkóczi Balázst és társait.

 

Elektronikus levélben fordult a Mandiner Barkóczi Balázshoz

A lap kérdésekkel fordult a bírósághoz és a politikushoz, amint megérkeznek a válaszok, azokat is azonnal közöljük. Barkóczi egyébként egy napja nem válaszol a kérdésükre.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére