Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Másokat hergelnek, magukat beoltatják vele

888.hu

2021.04.21. 12:00

Szabó Tímea a keleti vakcinák ellen hergel, miközben Tordai Bence párttársa beoltatta magát az orosz Szputnyik V-vel.

 

A Párbeszéd Magyarországért nevezetű mérhetetlenül mini párt egyik vezetője, Szabó Tímea újabb jelét mutatta az ellenzék kétszínűségének, amikor januárban felszólította a kormányt, hogy hagyjon fel a kínai és az orosz vakcina beszerzésével és használatával.

Ez már a harmadik próbálkozása volt az ellenzéknek, hogy ellehetetlenítse az emberek tömeges oltását

– írta meg a Magyar Nemzet.

Szabó Tímea úgy fogalmazott:

Nagy a bizalmatlanság az orosz és a kínai gyártók vakcinájával kapcsolatban.”

 

Hozzátette, hogy ezért szerinte csakis az EMA, vagyis az Európai Gyógyszerügynökség által jóváhagyott vakcinákat lenne szabad használni. Azóta kiderült, hogy a társadalom nagyobbik része megbízik a magyar egészségügyi vezetők által jóváhagyott vakcinákban.

Igaz, a baloldal jeles képviselői a mai napig sem tértek ki arra, hogy miért ne lehet megbízni a magyar orvosokban. Miért kell az unióhoz rohanni, ha a magyar orvosok jóváhagyták?

De nem ez az első megmozdulása az ellenzéknek. Tíz nappal később további két beadványban is szembement a védekezéssel a baloldal.

Az egyikben a kormányzati járványkezelés hibáit feltáró vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezték, a másikban pedig nyíltan a kínai vakcina beszerzésével és engedélyezésével kapcsolatos intézkedéseket akarták számonkérni a kormányon. Ez utóbbi javaslatukkal megtiltották volna a keleti vakcinák beadását a 60 év felettieknek.

A Fidesz kommunikációs igazgatója, Hollik István úgy reagált az ellenzék tevékenykedésére:

a baloldal brüsszeli jóváhagyáshoz kötné a keleti vakcinák használatát, ami nagyban rontotta volna az átoltottság mértékét Magyarországon.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára pedig azt nyilatkozta, hogy szerinte képmutató a baloldal, mert megtiltották volna a keleti vakcinák használatát, miközben magukat azonnal beoltatták, mihelyt felkínálták nekik az oltóanyagot.

Erre nagyon jó példa,

hogy a kínai vakcina mellett a Szputnyik V-t is betiltotta volna Szabó Tímea és Korózs Lajos

egy most előkerült határozati javaslatban, amelyben azt fogadtatták volna el az Országgyűléssel, hogy csak uniós engedéllyel rendelkező vakcinával olthassanak itthon.

A Párbeszéd frakcióvezető-helyettese, Tordai Bence azóta magának már beadatta az orosz vakcinát.

De hogy Szabó Tímea ne vádolhasson senkit elfogultsággal, nézzük meg, mit mond a Der Spiegel. Megírták:

a németek Oroszországig is elmennek, hogy beoltsák őket a Szputnyik V-vel, még akkor is, ha egy ilyen utazásért akár kétezer eurót is kell fizetniük.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére