Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Arcbőr, az van: népirtókhoz hasonlította lapunkat a Magyar Hang főszerkesztője

M. Kovács Róbert

2020.05.20. 11:45

Facebook-posztban panaszkodott György Zsombor, a Magyar Hang főszerkesztője arról, hogy lapunk olvasói kommentelni merték azt a nyilvános posztját, amelyben Czutor Zoltán zenész kivégzéssel fenyegetett Fidesz-szavazókat. György szerint az olvasóinkat az oldalára „ruandáztuk”. Azért annál aligha van lejjebb, amikor egy nyilvános vitát egy népirtáshoz hasonlít „a demokratikus” sajtó képviselője.

Már az sem volt semmi, hogy a Simicska-árvákból verbuvált, leginkább Jobbik-közeliként útjára induló Magyar Hang főszerkesztője,

György Zsombor teret engedett nyilvános Facebook-posztjában a Belmondo zenekar frontemberének Fidesz-szavazókat kivégzéssel fenyegető bejegyzésének.

A simicskista újságíró akkor valahogy nem akart élni Facebook-oldalán a tiltás eszközével, amikor

Czutor a Fidesz-szavazókat „nyilas suhancokhoz” és ÁVH-sokhoz hasonlította, és lámpavasat vizionált nekik.

Az viszont, hogy erre a 888 olvasói reagáltak, már átlépte György Zsombor ingerküszöbét. Újabb bejegyzésében azt magyarázza, hogy „le kellett tiltania” olvasóink hozzászólásait, akiket szerinte mi „ruandáztunk” a profiljára. Amikor az ember azt hiszi, hogy már nem lehet mélyebbre merülni annál, amikor egy magát függetlennek és hitelesnek hazudozó újságíró csendben tapsikol a Fidesz-szavazók kivégzését elővetítő megjegyzéshez, akkor jön György Zsombor Magyar Hang-főszerkesztő és minderre rátesz egy lapáttal. A Czutor-bejegyzéshez írott cikkünkben ugyanis

felhívtuk olvasóink figyelmét, hogy György Facebook-oldalának nyilvános bejegyzése alatt ők is elmondhatják véleményüket a témában.

(Csendben jegyezzük meg, lehet, hogy azóta sem volt annyi látogatója...)

Nos,

ezt nevezte most a „függetlenobjektív” médiamunkás „ruandázásnak”.

Ha valaki nem értené az utalást: Ruandában a '90-es évek közepén csaknem egymillió ember életét követelő népirtást hajtottak végre a hutu többség milíciái az országot hagyományosan irányító tuszi kisebbség tagjain. Vagyis György szerint felér egy népirtással, ha neki 888-olvasók kommentjeit kell olvasgatnia.

Nehéz ehhez bármit hozzátenni, hacsak azt nem, hogy György Zsombor oldala még mindig nyilvános, ha valakinek kedve van elmondani a véleményét arról, mit gondol a népirtásos metaforáról, megteheti.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére