Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A szülinapos Jakab Péter és a (Rolex) óra

888.hu

2020.08.24. 14:50

Rolex márkájú karórát kaphatott Jakab Péter, a Jobbik elnöke a frakciótársaitól a 40. születésnapjára.

Mint a Magyar Nemzet beszámolt róla, a Jobbik-közeli forrásból származó értesülésük szerint a múlt hét elején Tatabányán tartott elnökségi ülés után adták át a drága ajándékot a pártelnöknek, aki azt magasba tartva ünnepeltette magát a cirka százfőnyi párttagság és aktivisták előtt, akiknek külön felhívták a figyelmét az átadott óra márkájára.

A Jobbik sajtója a lap kérdésére tagadta, hogy Jakab „bármilyen órát” kapott volna a párttól. Ám Szabó Gábor, a Jobbik választmányi elnöke – aki részt vett az elnökségi ülésen – kérdésre megerősítette, hogy Jakabot egy órával ajándékozták meg, amely szerinte „véletlenül sem Rolex”. A karóra márkáját azonban nem tudta megnevezni. Hozzátette: az óra „baráti finanszírozású ajándék” volt, és szerinte sem a Jobbik-frakció, sem a párt, sem pedig a pártalapítvány „nem költött rá egy forintot sem”. Elmondása szerint ő nem szállt be az óra árába.

Az előző pártelnökök – például Vona Gábor, Sneider Tamás – teljesen privát ügynek tekintették a születésnapjukat, és még a kerek évfordulókat sem pártrendezvényen ünnepeltették, valamint a Jakabéhoz hasonló ajándékozási ceremóniákat sem tartottak.

A lap hozzáteszi, még ha nem is Rolex volt az óra márkája, életszerűtlen, hogy néhány tízezer forintos replikát ajándékoztak volna Jakabnak, hiszen több, milliós fizetésű képviselő dobta rá össze a pénzt a pártelnöknek, aki még egy Facebook-bejegyzésével is nyomatékosította, hogy igényli a rivaldafényt a születésnapja kapcsán is. Az mindenesetre tény, hogy a Rolexek ára nagyjából egymillió forinttól gyakorlatilag a csillagos égig terjed.

Fotó: Facebook

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére